Door verwachte drukte is de levertijd 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Aanhangerkoppeling

Maak een veilige verbinding tussen uw voertuig en uw aanhanger met een aanhangerkoppeling. In onze winkel vindt u alleen koppelingen van de hoogste kwaliteit. U heeft bij ons de keuze uit verschillende koppelingen met uiteenlopende draagcapaciteiten. Bij het aanschaffen van een kogelkoppeling aanhangwagen moet u letten op:

  • Aanhangerlast in kilo’s / capaciteit
  • Wilt u een aanhanger koppeling vierkant of rond?
  • Welke diameter van de disselaansluiting bent u nodig? Bijvoorbeeld een kogelkoppeling 60mm of een aanhanger koppeling 70mm?

Alleen de beste materialen worden gebruikt bij de fabricage van de aanhanger onderdelen die wij u bieden. Bestel daarom uw aanhangerkoppeling altijd online bij BTN de Haas. Ook andere accessoires om uw vracht veilig te vervoeren, zoals een aanhanger sluiting, vindt u in ons ruime assortiment. Lees meer

van 13

Foto-tabel  Lijst 

van 13

Foto-tabel  Lijst 

Aanhangerkoppeling vervangen

Iedere koppeling is aan slijtage onderhevig. Daarom kan op een gegeven moment de tijd aanbreken om uw aanhangerkoppeling te vervangen. Een andere reden kan zijn dat u een koppeling nodig heeft met meer draagkracht. Ook deze vindt u bij BTN de Haas! Om de capaciteit van uw aanhanger te verhogen, kunt u tevens een steunwiel bij ons aanschaffen. Is het nodig om uw aanhangerkoppeling te vervangen? U vindt een geschikt nieuw exemplaar eenvoudig in onze online winkel.

 

Aanhangerkogelkoppeling

Als u een draagbare verbinding tussen uw aanhanger en uw voertuig zoekt, heeft u een aanhangerkogelkoppeling nodig. Hiervan vindt u verschillende betrouwbare exemplaren bij BTN de Haas. De grootste verschillen liggen in de specifieke afmetingen en de maximale treklast. Deze vindt u eenvoudig in onze uitgebreide productinformatie terug. Om zware lasten te verslepen, kunt u bij ons bovendien terecht voor een aanhanger lier. Deze kunt u eenvoudig met uw aanhangerkogelkoppeling bestellen.

 

Aanhangerkoppeling kopen

Wilt u veilig met uw vracht de weg op? Dan is een aanhangerkoppeling kopen bij BTN de Haas zeer verstandig. Hiermee brengt u eenvoudig een stevige verbinding tot stand tussen wagen en voertuig. Om uw lading en aanhanger zelf tegen diefstal te beschermen, kunt u bovendien eens een kijkje nemen in ons ruime beveiliging aanhanger aanbod. Met de hoge kwaliteit onderdelen van BTN de Haas weet u altijd waar u aan toe bent. Kies er daarom voor om in onze winkel uw aanhangerkoppeling te kopen!