Neuswiel

Verplaats uw aanhanger of trailer eenvoudiger door een aanhanger neuswiel te gebruiken. Dit wordt ook wel een steunwiel genoemd. Omdat een neuswiel kleiner is dan de wielen van een aanhanger of trailer kunt u hier beter mee manoeuvreren. Let bij de aanschaf van een neuswiel aanhangwagen op de volgende punten:

  • Afmetingen wiel neuswiel
  • Belastbaarheid
  • Diameter van de steunpoot

Bij BTN de Haas vindt u een ruim aanbod steunwielen voor een kleinere steunlast vanaf 150 kg tot een capaciteit van maar liefst 1000 kg. Elk neuswiel is opklapbaar, zodat u het wiel gewoon kunt laten zitten als u het niet gebruikt. Naast wielen vindt u bij ons ook steunpoten en neuswielklemmen of klemhouders.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Neuswiel aanhanger

Naast een neuswiel voor uw aanhanger vindt u bij BTN de Haas ook handige steunpoten, waarmee uw aanhanger of trailer steviger staat. Bevestig het neuswiel of de steunpoot aan uw aanhanger of trailer met behulp van een steunwielklem. Deze is bijzonder geschikt voor aanhangwagens zonder remmen. Let op dat u de klem koopt die qua diameter aansluit bij de steunpoot of het neuswiel van uw aanhanger. U vindt bij ons klemmen met een diameter van 48 en 60 mm.

Los neuswiel

Voor een aantal van onze steunwielen hebben wij een los neuswiel. Als uw wiel is versleten, kunt u deze eenvoudig vervangen, zo gaat het wiel langer mee. U vindt bij ons neuswielen met een capaciteit van 150 tot 500 kg. Ook andere onderdelen van uw aanhanger of trailer bestelt u bij BTN de Haas, zoals een aanhanger sluiting. Deze kunt u tevens voorzien van beveiliging aanhanger om uw eigendommen te beschermen. Bestel alles voor uw aanhanger of trailer, zoals een los neuswiel, eenvoudig online bij BTN de Haas.

Neuswiel kopen

Wilt u graag een neuswiel kopen voor uw aanhanger of trailer? Dat kan bij BTN de Haas in onze webshop of kom langs bij onze winkel in Groningen! Daar staan we voor u klaar met specialistisch advies over de verschillende neuswielen, steunpoten en steunwielklemmen. Ook onderdelen zoals spatborden aanhanger vindt u in onze winkel. Door spatborden of een neuswiel te kopen zorgt u ervoor dat uw aanhanger of trailer er weer als nieuw uitziet en handig te verplaatsen is.