Startaccu

Landbouwvoertuigen vereisen vaak een zware startaccu. Deze accu’s vindt u in het uitgebreide assortiment van BTN de Haas. Wij hebben alles voor het boerenbedrijf en het buitenleven. U kunt bij ons eenvoudig uw accu samen met een bijpassende startkabel kopen. Zo haalt u in één keer alles in huis om uw tractor of andere machines weer te starten. U vindt voor uw voertuigen altijd de juiste startaccu bij ons. Bekijk direct onze complete collectie accu’s en toebehoren!

Producten 13-24 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Startaccu onderhoudsvrij

Een groot voordeel van een startaccu die onderhoudsvrij is, is dat deze niet meer bijgevuld hoeft te worden met accuwater of demi water. De onderhoudsvrije accu is gesloten en zo verdampt er geen water bij het laden of ontladen. Bij BTN de Haas vindt u diverse accu’s. Naast zware exemplaren voor grote landbouwvoertuigen hebben wij ook lichtere modellen. Deze zijn onder andere geschikt voor zitmaaiers en tuintrekkers. Wilt u graag advies over een passende startaccu die onderhoudsvrij is? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.

Startaccu 100ah

Als u op zoek bent naar een zware startaccu van 100ah, dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres. Onze accu van 100 ampère-uur is bijzonder geschikt voor grote voertuigen zoals tractoren en voldoet aan hoge veiligheidseisen. Kwaliteit staat voorop bij ons. Zo zorgen we ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw aankopen. Dit geldt niet alleen voor onze startaccu van 100ah, maar ook voor ons ruime aanbod accu accessoires.

Startaccu kopen

Wilt u graag bij BTN de Haas een startaccu kopen? Dat kan! U vindt bij ons altijd een passende accu online. Alle producten uit ons uitgebreide assortiment bestelt u eenvoudig via de webshop. U profiteert van scherpe prijzen en een snelle levering. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Groningen. Hier kunt u de producten bekijken en direct meenemen!

Let op! Bekijk goed of de afmeting en de poolstand van de gewenste accu overeenkomen met uw oude exemplaar. Bel als u twijfelt gerust met onze klantenservice voordat u een startaccu gaat kopen. Onze experts kijken graag met u mee.