Helaas zijn we zijn tijdelijk telefonisch niet bereikbaar Voor vragen kunt u mailen naar: info@btndehaas.nl

Accu's en toebehoren

Wie actief is in het grondverzet of regelmatig met de tractor bezig is om alles op en rond de boerderij vlekkeloos te laten verlopen kan wel wat extra power gebruiken. In dat geval bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres. Met onze uitgebreide assortiment accu’s en toebehoren geven wij uw machines een startboost!

Bij ons vindt u de zwaarste startaccu’s van Nederland, zo start u met de accu’s uit de John Deere 6000+ als een grote! Ons assortiment is echter zo uitgebreid dat niet alleen zware landbouwvoertuigen van de juiste spanning worden voorzien, maar ook kleinere exemplaren zoals een zitmaaier. Zowel akkerbouwers als veehouders vinden bij ons wat ze zoeken: voor de laatste categorie hebben we een interessante collectie schrikdraadapparaten en afrasteringsapparaten klaar staan; uiteraard met bijbehorende spanningsbron. Bij BTN de Haas krijgt u tot 48 maanden garantie, dus bent u verzekerd van een goede accu!

Dankzij de accu’s van BTN de Haas komen uw werktuigen tot ongeëvenaarde prestaties. Hebt u interesse in een stevige reanimatie van uw tractor, shovel of zitmaaier dan zit de juiste accu zeker in onze voorraad. Ook accu’s ten behoeve van zonnepanelen en drinkbakken vindt u natuurlijk bij ons.

van 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

van 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst