Sjorbanden kopen

Bent u van plan een grote lading te vervoeren en wilt u hiervoor sjorbanden kopen? Dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment spanbanden en andere materialen om uw lading zo veilig mogelijk te kunnen vervoeren. U kunt er onder andere voor kiezen om sjorbanden te kopen met een bijzonder hoge trekkracht. Hiermee komt ook een zwaardere lading veilig aan op de eindbestemming. Bekijk direct ons complete assortiment sjor- en spanbanden!

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Sjorbanden kopen met ratel

Als u uw lading goed vast wilt zetten, kunt u sjorbanden kopen met ratel. Deze banden haakt u aan één kant vast waarna u met de ratelgesp aan de andere kant de band op spanning trekt. Op deze manier kunt u zonder veel moeite uw lading stevig vastzetten. Hierdoor voorkomt u dat spullen of materialen gaan schuiven. Moet uw lading niet alleen vervoerd worden, maar ook omhoog getild? Dan kunt u bij BTN de Haas direct hijsbanden meebestellen als u sjorbanden gaat kopen met ratel. Zo haalt u in één keer alles in huis om uw lading te vervoeren.

Sjorbanden kopen online

U kunt bij BTN de Haas eenvoudig uw sjorbanden kopen in de online winkel. U profiteert bij ons van scherpe prijzen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt. Naast een webshop hebben wij ook een fysieke winkel. U bent van harte welkom in Groningen om ons ruime assortiment te bekijken. Heeft u de ideale sjorbanden gevonden? Dan kunt u deze direct meenemen. Sjorbanden kopen doet u online of in de winkel bij BTN de Haas!