Achterlichten

Een goede verlichting van uw voertuig is bij wet verplicht en zorgt voor veiligheid voor uzelf en andere weggebruikers. Met de achterlichten van BTN de Haas zorgt u ervoor dat achteropkomend verkeer u op tijd ziet. Wij leveren diverse soorten achterlichten. Naast gewone lampen hebben we onder andere kentekenverlichting en een complete verlichtingsbalk. Bekijk direct alle lampen in ons assortiment achterlichten! 

25 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Achterlichten tractor

Als u met groot materieel de weg op gaat, is het verstandig om niet alleen duidelijke achterlichten voor uw tractor te hebben, maar ook waarschuwingslichten. Met onze breedtelampen geeft u de omvang van uw voertuig duidelijk aan. Wilt u medeweggebruikers extra waarschuwen? Dan kunt u ook een combinatie van breedte- en zwaailampen gebruiken. Al deze verlichting bestelt u bij BTN de Haas eenvoudig tegelijk met de achterlichten voor uw tractor. Wij zorgen voor een snelle verzending van uw bestelling!

Achterlichten aanhanger

Een kar achter uw auto maakt de lampen van uw voertuig minder zichtbaar. Daarom dient u altijd achterlichten op een aanhanger te monteren voor u gaat rijden. Deze verlichting vergroot uw zichtbaarheid en verkleint de kans op ongelukken. Om de achterlichten van uw aanhanger goed te monteren, kunt u onze accessoires zoals kabelschoentjes en verlengkabels gebruiken. Hiermee zorgt u ervoor dat uw verlichting de hele reis stevig blijft zitten!

Hella achterlichten aanhanger

Bent u op zoek naar hoogwaardige en duurzame verlichting voor uw kar? Dan zit u goed met Hella achterlichten voor de aanhanger. Sommige achterlichten zijn speciaal gemaakt voor rechts of links. Kijk voor u bestelt daarom goed of u de juiste lampen heeft gekozen. Heeft u vragen over Hella achterlichten voor de aanhanger of andere lampen? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in de winkel. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.