Breedtelampen

Het is voor bestuurders niet altijd eenvoudig om de exacte breedte van uw voertuig in te schatten. U kunt uw medeweggebruikers helpen door uw voertuig of aanhanger te voorzien van breedtelampen. Bij BTN de Haas kunt u deze verlichting in diverse varianten bestellen. Wij hebben onder andere korte en lange breedtelampen en zijmarkeringen in ons assortiment. Bekijk direct onze uitgebreide collectie verlichting!

Producten 1-12 van 22

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Breedtelampen tractor

Voertuigen zoals tractoren nemen vaak meer ruimte in op de weg. U kunt andere weggebruikers hiervoor waarschuwen met breedtelampen op uw tractor. Deze verlichting monteert u aan de zijkant van het voertuig, zodat de afmetingen duidelijk zichtbaar zijn. Om te voorkomen dat u zonder verlichting komt te zitten, vindt u extra lampjes voor uw breedtelampen in ons tractor verlichting assortiment. Met reservelampen op voorraad kunt u uw verlichting eenvoudig repareren en altijd veilig de weg op!

Breedtelampen aanhanger

Niet alleen vrachtwagens en landbouwvoertuigen hebben extra verlichting nodig. U kunt ook breedtelampen voor uw aanhanger gebruiken. Op deze manier maakt u duidelijk dat uw voertuig langer en breder is dan gebruikelijk. Om verlichting op uw kar goed aan te sluiten, kunt u een aanhanger stekker gebruiken. Ook andere accessoires om uw verlichting te monteren vindt u bij BTN de Haas. Heeft u vragen over het gebruik en de montage van breedtelampen op uw aanhanger? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Breedtelampen kopen

U kunt bij BTN de Haas eenvoudig online de gewenste breedtelampen kopen. Wij hebben daarnaast ook alle producten om uw lampen goed en veilig te monteren. Zo kunt u bij ons onder andere verlengkabels, steekzekeringen en kabelschoentjes bestellen. Naast onze webshop, hebben wij ook een fysieke winkel in Groningen. U bent hier van harte welkom om ons assortiment te bekijken. Onze medewerkers staan klaar om u desgewenst van advies te voorzien als u hier uw breedtelampen wilt kopen.