Zaklamp kopen

Breng licht op donkere werkplekken door een zaklamp te kopen bij BTN de Haas! Ons ruime assortiment bevat verschillende modellen, zodat u eenvoudig zelf bepaalt met wat voor verlichting u werkt. Zo zijn diverse klassieke staaflampen verkrijgbaar maar ook looplampen en hoofdlampen horen thuis in onze grote collectie. En wat is een lamp zonder een passende energiebron? Gelukkig kunt u bij BTN de Haas de juiste batterijen samen met uw zaklamp kopen. Maak uw keuze online! Lees meer

van 15

Foto-tabel  Lijst 

van 15

Foto-tabel  Lijst 

Led zaklamp kopen

Als u met professioneel materiaal werkt, is een led zaklamp kopen een goed idee. Een lamp van dit type is zeer duurzaam en geeft u jarenlang perfecte verlichting. Bovendien biedt een zaklamp led verschillende voordelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een volledig in te stellen lichtbundel? Ook bestaat er een ideale balans tussen helderheid van het licht en de verlengde levensduur van de batterijen. Een led zaklamp kopen doet u dan ook bij BTN de Haas.

 

Oplaadbare zaklamp kopen

In plaats van telkens nieuwe batterijen aan te schaffen, kunt u in onze winkel eenvoudig een oplaadbare zaklamp kopen. Zo kunt u steeds dezelfde lamp gebruiken en de accu verversen wanneer dit nodig is. Ons volledige aanbod maakt een oplaadbare zaklamp kopen bij BTN de Haas erg aantrekkelijk!

 

Zaklamp onderdelen kopen

Bij BTN de Haas kunt u eenvoudig de componenten van uw zaklamp vervangen. Dit doet u door losse zaklamp onderdelen te kopen. Niet alleen voor dit type verlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voertuigverlichting is bij ons volop verkrijgbaar! Deze bestaat uit lampen voor uw voertuig zelf maar ook aansluitmogelijkheden van verlichting, zwaailampen en verlichting voor uw aanhanger. Deze kunt u eenvoudig zelf aansluiten en samen met uw zaklamp onderdelen kopen bij BTN de Haas. Heeft u het licht - van uw keuze - gezien? Dan kunt u online uw bestelling plaatsen.