Wandfolie 50x6mtr | Foliedikte 0.12mm | zwart | Waterborg

SKU
254510
25% Korting Voor € 117,42 € 142,08 Van € 156,56 € 189,44
Koop 3 voor € 101,76 € 123,13 p/st en ontvang 35% korting
Koop 6 voor € 89,24 € 107,98 p/st en ontvang 43% korting
Koop 20 voor € 84,54 € 102,29 p/st en ontvang 46% korting
Direct leverbaar
BIJDRAGE ORDERKOSTEN
vanaf €7,95. GRATIS vanaf €150
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
PRIJS WEBSHOP IS LEIDEND
I.v.m. prijsschommelingen kan de prijs afwijken van folders
LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis. *Indien de order compleet is

Zwarte wandfolie van Waterborg met een afmeting van 50 x 6 meter en een foliedikte van 0.12 mm. Geschikt om te gebruiken tijdens het inkuilen van maïs en gras. Het folie wordt geplaatst tussen de kuil en de betonwand, om indringen van vocht tegen te gaan.

Het zwarte wandfolie is ook verkrijgbaar in andere afmetingen

Uw kuil is extra beschermd met gebruik van Waterborg wandfolie!

Tijdens het inkuilen van uw gras en maïs is het zeer belangrijk om inkuilverliezen zo minimaal mogelijk te houden. Dit kunt u o.a. doen door het indringen van vocht tegen te gaan door gebruik te maken van wandfolie. Met behulp van wandfolie is uw kuil extra beschermd, daarnaast moet u natuurlijk gebruik maken van onderfolie en landbouwplastic voor een optimale bescherming!

Met Waterborg wandfolie is uw kuil extra beschermd tegen het indringen van vocht. Het wandfolie is een sterke gebruiksfolie en kan eenvoudig tussen de kuil en de betonwand geplaatst worden. Zo wordt indringen van vocht in de kuil verminderd. De rol heeft een afmeting van 50 x 6 meter en is zwart van kleur. Door de extra dikte van 0.12 mm bent u verzekerd van een optimale bescherming. Daarnaast is de folie ook ter bescherming van de betonwand. Zuren uit bijvoorbeeld maïs kunnen zo niet in de wand trekken en geen schade aanrichten. De folie is standaard en kan ook gebruikt worden voor diverse andere doeleinden, zoals de bouw.

Advies:
Waterborg wandfolie is goed te gebruiken in combinatie met onderfolie en landbouwplastic. Door het totaalpakket wordt de kuil goed vacuüm gezogen. Het ingekuilde voer wordt luchtdicht gemaakt en schimmel krijgt geen kans.

De ideale verpakking. De rol wandfolie zit in een waterdichte verpakking zodat er geen vuil of vochtigheid bij kan komen en u de rol gemakkelijk lang bewaren kan. Ook is het verpakkingsmateriaal, net zoals de rol zelf, gemaakt van LDPE en deze kunt u gewoon samen recyclen. De verpakking en de rol hoeven dus niet gescheiden te worden en kan beide mee met de plasticinzameling eens per jaar. Ook is de verpakking dicht geseald zonder plakbank of ijzerdraad. Zo wordt gevaarlijk afval voorkomen met het loshalen van de verpakking in de buurt van de kuil of op de bult. Zo krijgt u geen gevaarlijk afval in het voer van uw koeien.   

De sterke wandfolies geleverd door BTN de Haas worden al sinds 1960 gemaakt en zijn in de loop der jaren sterk verbeterd waardoor er een constante kwaliteit geleverd wordt.

Specificaties:

  • Merk: Waterborg
  • Type: Wandfolie
  • Geschikt voor: Afdekken wand tijdens het inkuilen
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting: 50 x 6 meter
  • Ook verkrijgbaar in: 2, 3 en 4 meter
Meer informatie
KleurZwart
Breedte6 mtr
Lengte50 mtr
MateriaalPlastic
Dikte0.12 mm