Werk bodywarmer

Wanneer u op zoek bent naar een voordelige, sterke werk bodywarmer van sterke kwaliteit, dan is het raadzaam eens in het assortiment van BTN de Haas te kijken. Met de bodywarmers van kwaliteitsmerken als Storvik en TBW2000 beschermt u uw vitale lichaamsdelen uitstekend tegen kou en wind. De bodywarmers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, zodat er altijd één voor u tussen zit. De werk bodywarmer is goed te combineren met werkbroeken of overalls. U vindt deze artikelen allemaal terug in het assortiment van onze webwinkel. Lees meer

van 4

Foto-tabel  Lijst 

van 4

Foto-tabel  Lijst 

Werk bodywarmer heren

In alle mogelijke maten hebben wij een werk bodywarmer heren in ons assortiment. Zo vindt u altijd een passende bodywarmer. U kunt deze kledingstukken in een zwarte of in een navy kleur afnemen tegen de scherpst mogelijke prijzen. Hierbij kan gekozen worden uit een polyester stof die lang mee gaat en zijn kleur behoud of voor een mix van polyester en katoen. De verschillende handige zakken zorgen ervoor dat u eenvoudig uw spullen bij u kunt houden, zoals gereedschap en papieren. Bovendien zijn de werk bodywarmers heren van TBW2000 ook voorzien van een vuil- en waterafstotende coating en bezitten deze reflectiepiping voor en achter voor extra zichtbaarheid. Om uw outfit compleet te maken kunt u ook eens ons aanbod werkschoenen bekijken.    

 

Werk bodywarmer kopen

In onze webwinkel kunt u online eenvoudig een werk bodywarmer kopen. Onze uitgebreide productinformatie zorgt er voor dat u een weloverwogen keuze kan worden gemaakt. Heeft u vragen dan kunt u eenvoudig contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Zij staan u graag te woord. Nadat wij uw bestelling binnen hebben gekregen, kunnen wij deze binnen enkele werkdagen aan u leveren. Dat is de service van BTN de Haas. Wilt u eerst liever de kleding passen? Geen probleem! In onze winkel in Groningen staan onze experts u graag bij in het maken van de juiste keuze. Op deze manier ondersteunen wij al sinds 1925 onze klanten uit de landbouw en andere sectoren.