Laarzen

Een essentieel onderdeel van de werkkleding wanneer u in het weiland, de stallen of in een andere (natte) omgeving werkt zijn werklaarzen. Bij BTN de Haas zijn deze in vele verschillende uitvoeringen verkrijgbaar voor jong en oud. In ons laarzen assortiment hebben wij onder andere merken als: Dunlop, Bekina, Gevavi en Atlas. De laarzen komen in een gevoerde of een ongevoerde versie, zodat u altijd de meest geschikte keuze kunt maken. Daarnaast hebben wij ook toebehoren hiervoor beschikbaar zoals: ledervet, inlegzolen en waterdichte spray. Zo kunnen u of uw medewerkers in onze webwinkel alle benodigdheden vinden omtrent werklaarzen. Wanneer u in onze webwinkel bestelt, dan krijgt u de producten snel (binnen enkele werkdagen) geleverd. Dát is de service van BTN de Haas! Naast werklaarzen hebben wij ook werkschoenen in ons assortiment. Deze schoenen vallen onder de zogeheten Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s) van de Arbo en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

30 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Werklaarzen Dunlop

Een belangrijk onderdeel van ons assortiment zijn de werklaarzen Dunlop die wij in de aanbieding hebben. U kunt kiezen uit een instapmodel of voor een aangename thermo laars van Dunlop. Ook hebben wij waadbroeken en lieslaarzen van Dunlop in de aanbieding, deze zijn ideaal wanneer u een (ondiepe) plas water in moet voor werkzaamheden. De werklaarzen Dunlop kunnen wij aanbieden tegen erg scherpe prijzen. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor deze kwaliteitsproducten die van waterdichte stof zijn gemaakt, zoals PVC. Wilt u eerst de werklaarzen liever passen? Geen probleem, kom gerust eens langs in onze winkel. Onze experts adviseren u graag bij het maken van uw keus.

Werklaarzen kind

Heeft u kinderen en wilt u graag dat deze droge voeten houden wanneer zij op of rond uw erf, boerderij of bedrijf aan het spelen zijn? Kijk dan eens naar ons assortiment werklaarzen kind. Wij hebben prachtige en functionele kinderlaarzen van Dunlop in verschillende kleuren. Er zit dus vast één tussen die u zal bevallen! Uiteraard kunt u de werklaarzen kind ook eerst komen passen in onze winkel. Ook voor kinderoveralls bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk hiervoor in ons aanbod overalls. Wij assisteren u hier graag bij. BTN de Haas is zo al jaren dé bedrijfskledingspecialist!