Veiligheidsartikelen

Voor veilige werkomstandigheden op uw (agrarische) bedrijf zijn degelijke veiligheidsartikelen een noodzaak. Of u nu oordoppen, een veiligheidsbril of werkhandschoenen zoekt, in ons assortiment kunt u deze van hoge kwaliteit afnemen. Zo kunnen u en uw werknemers op een veilige manier de klussen uitvoeren en gezondheidsschade tegengaan. De veiligheidsartikelen zijn van topmerken, zoals Husqvarna, Oxxa en Moldex. Hiermee haalt u artikelen in huis waar u weer een lange tijd mee vooruit kunt. Ook voor artikelen op het gebied van brandveiligheid, zoals brandblussers, bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk op uw gemak ons uitgebreide aanbod.

Producten 1-36 van 73

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Veiligheidsartikelen bouw

In de bouw is het van groot belang dat er veilig gewerkt wordt. Met de veiligheidsartikelen bouw die wij in onze webwinkel hebben, is dit in een handomdraai geregeld. Zo hebben wij uitstekende kniebeschermers, helmen en lashelmen op voorraad. Ook voor ademhalingsbescherming, zoals stofmaskers, kunt u uitstekend bij ons terecht. Welke veiligheidsartikelen bouw u ook zoekt, bij ons kunt u deze voor een gunstige prijs afnemen. Zo bent u (als aannemer) of inkoper in de bouw nooit te veel kwijt voor de aanschaf van veiligheidsartikelen.

 

 

Veiligheidsartikelen kopen

Bent u geïnteresseerd geraakt in ons aanbod en wilt u veiligheidsartikelen kopen? Dat kan eenvoudig en voordelig in onze webwinkel. Voor advies kunt u onze deskundige klantenservice bellen of langs komen in onze fysieke winkel in Groningen. Wij assisteren u graag bij het veiligheidsartikelen kopen! Zo bent u verzekerd van het feit dat u de juiste artikelen bij ons afneemt, waarmee u een lange tijd vooruit kunt en hiermee de veiligheid op uw bedrijf voorop zet.