Brandveiligheid

Bij BTN de Haas kunt u verschillende producten afnemen om de brandveiligheid te waarborgen. Wij bieden tegen scherpe prijzen onder andere: brandblussers van 1, 2 en 6 kilogram, brandwerende overalls en verbandtrommels aan. De poederblussers die wij aanbieden zijn geschikt voor ruimtes waar het brandgevaar erg hoog is en waar poeder geen direct nadelig effect op de omgeving heeft. Onze poederblussers zijn geschikt voor brandklasse A, B en C. Er kunnen dus vaste stoffen als hout, papier en textiel, vloeistoffen als olie, benzine en vet en gassen als butaan, propaan en aardgas, mee worden geblust. Met de kwaliteitsproducten die wij aanbieden kunt u ervoor zorgen dat de brandveiligheid in orde is. Bestelt u in onze webwinkel, dan heeft u uw bestelling binnen enkele dagen in huis. Heeft u vragen over welke toepassingen voor uw bedrijf het beste gebruikt kunnen worden? Loop dan eens binnen in onze winkel in Groningen. Onze experts staan u graag bij met advies en om u te helpen bij de juiste keuze!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Brandveiligheid kleding

Een belangrijk aspect is de brandveiligheid kleding. Door brand beschermende kleding aan te trekken, zorgt u ervoor dat uzelf of uw medewerkers goed beschermd zijn tegen bijvoorbeeld hitte en vuur of chemische stoffen. Deze kleding kunnen zo brandwonden tegengaan of zelfs levens redden en zijn daarmee een belangrijk punt van aandacht. In ons assortiment hebben wij de Havep 5 Safety 29061 overall. Deze antistatische overall beschikt over vijf veiligheidsnormen en zorgt zo voor brandveiligheid kleding. U kunt eenvoudig deze overall komen passen in onze winkel. U zult versteld staan van het praktische gemak die deze overall biedt naast de beschermende werking. Zo heeft de overall bijvoorbeeld veel praktische zakken om spullen in op te bergen.

Brandveiligheid bedrijf

Voor vele bedrijven is het noodzakelijk iets te doen aan de brandveiligheid bedrijf. Afhankelijk van uw situatie is het daarom mogelijk om een kleine of grote brandblusser aan te schaffen of een verbandtrommel. Zo voldoet u snel weer aan de eisen voor de brandveiligheid bedrijf. Zoekt u andere beschermende maatregelen, zoals gezichtsbeschermers of gehoorbeschermers? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. BTN de Haas is al jaren specialist op dit gebied en daarom partner van vele bedrijven. Ook dát is de service van onze (web)winkel!