Kinderkleding

Met de kinderkleding van BTN de Haas kunnen uw (klein)kinderen heerlijk en onbezorgd buiten spelen. Wij hebben kinderoveralls, kinderlaarzen en kinderklompen in het assortiment, die de eigen kleding van uw (klein)kinderen beschermen tegen vuil en beschadigingen. Naast kinderkleding hebben wij ook een ruim assortiment met speelgoed en miniaturen. Helpen uw kinderen graag mee in de tuin? Bekijk dan eens ons assortiment met kinderkruiwagens en kinder tuingereedschap. Meer weten over de kinderkleding?

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kinderoverall

Bij BTN de Haas kunt u kiezen uit een stoere blauwe of rode kinderoverall. De kleinste maat kinderoverall is verkrijgbaar in maat 98 en de grootste maat is 170. De overalls zijn gemaakt van 100% katoen en zijn voorzien van een handige 2-weg ritssluiting zodat uw (klein)kind er gemakkelijk zelf in- en uit kan komen.

Kinderlaarzen

Ook kinderlaarzen zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten. Zo hebben wij de kinder regenlaarzen van Dunlop in de kleuren rood, blauw en groen. Deze kinderlaarzen zijn verkrijgbaar in de maten 20 t/m 30. Voor de oudere kinderen hebben wij de kinderlaarzen Dunlop Sport. Dit is een groene kinderlaars in de maat 31 t/m 39.

Kinderklompen

Loopt uw kind liever op klompen? Bij BTN de Haas hebben wij een tweetal kinderklompen: de originele gele houten kinderklomp of de zwarte leren kinderklomp van Gevavi. De houten kinderklompen zijn verkrijgbaar in de maten 19 t/m 33 en de leren kinderklompen in de maten 24 t/m 36. Ook erg leuk om cadeau te geven!