Regenkleding

Wanneer u veel buiten werkt is het fijn om droog te blijven zodat u geen kou vat. Met de regenkleding van BTN de Haas moet dat zeker lukken. Wij hebben een ruime collectie regenbroeken, jassen, overalls en veiligheidsregenkleding in onze webwinkel. Wij hebben broeken van het merk M-Wear in het assortiment. Deze hebben een elastiek in de taille en zijn in de maten S t/m 3XL verkrijgbaar. De pijpen van deze regenbroek kunt u vernauwen door middel van drukknopen, zodat de regenbroek goed is afgesloten. Ook hebben wij regenbroeken van het met Flexothane in het assortiment, deze zijn erg elastisch en daarom fijn om in te werken op het land!

25 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Regenkleding heren

Ons ruime assortiment regenkleding heren bevat ook goede kwaliteit regenjassen. Deze jassen hebben een modern uiterlijk, goede pasvorm en zijn in de maten S t/m 3XL verkrijgbaar. Onder de jassen kunt u een modieuze werktrui dragen, zodat u ook goed warm blijft! In het brede assortiment vindt u truien van S t/m 5XL. Wilt u graag volledige bescherming tegen de regen? Dan kunt u onze regenoveralls proberen! Deze zijn elastisch en wind- en waterdicht. Door de elasticiteit zijn de regenoveralls ideaal om in te werken doordat u uw hele lichaam vrij kunt bewegen. Heeft u vragen over onze regenkleding heren? BTN de Haas helpt u graag verder!

Regenkleding kopen

Wilt u graag regenkleding kopen en tegelijkertijd goed zichtbaar zijn? Wij hebben veilheidsregenkleding in ons brede assortiment. De RWS broeken, jassen en overalls zijn 100% waterdicht en door de 3M Scotchlite reflectietape bent u goed te zien! Naast onze veiligheidsregenkleding hebben wij een breed aanbod veiligheidskleding waar u uzelf van boven tot onder beschermt kunt aankleden. U kunt de regenkleding in onze webwinkel kopen, maar ook in onze winkel in Groningen. Elke afdeling heeft een specialist zodat u met de juiste informatie naar huis gaat. Regenkleding kopen doet u bij de BTN de Haas, dé agrarische groothandel van het noorden!