Werkbroeken

Wanneer u dagelijks veel buiten werkt of geregeld aan het klussen bent, zijn werkbroeken geen overbodige luxe. Bij BTN de Haas vindt u een ruim assortiment werkbroeken, gespecificeerd op het type werk dat u uitvoert! Zo weet u zeker dat u altijd een goede kwaliteit werkbroek aanschaft die past bij uw beroep.

Is gereedschap uw beste werkmaatje? Met de werkbroeken van M-Wear, Havep en Tricorp neemt u deze gemakkelijk mee, dankzij geschikte zakken en vakken. Zodat u uw werk efficiënt kunt uitvoeren. En ook voor de agrariërs hebben wij een ruim assortiment broeken op onze webwinkel. Deze hebben een goede stretch en zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar! Heeft u vragen over de werkbroeken? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze gespecialiseerde medewerkers!

34 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Werkbroeken heren

Als u op zoek bent naar een werkbroek die als gegoten zit bij elke klus, bekijkt u de werkbroeken heren op onze website. Behalve dat we werkbroeken voor specifieke toepassingen verkopen, vindt u bij ons ook hoge kwaliteit spijkerbroeken die geschikt zijn als werkbroek, maar ook zeer goed casual te dragen zijn. Dankzij de hoge taille zit de broek aangenaam op de heupen. De spijkerbroeken zijn verkrijgbaar in de traditionele jeansmaten waarbij het eerste getal de breedte weergeeft en het tweede getal de lengte. De spijkerbroeken zijn in de taille maten”31-42 en lengtematen 32-38 verkrijgbaar. Onze spijkerbroeken zijn erg stretch baar zodat ze ook voor het werk kunnen worden gebruikt. De andere werkbroeken heren werken met speciale lengtematen voor als u lang van stuk bent. Het oneven getal staat voor extra lange pijpen. Bekijk ook eens onze werktruien die zeer goed te combineren zijn met bij de broeken uit onze collectie!

Werkbroeken kopen

In onze webwinkel kunt u voordelig hoge kwaliteit werkbroeken kopen die ontwikkeld zijn voor zwaar werk op het land, in de bouw of thuis. Met onze werkbroeken weet u zeker dat u een duurzaam product in huis haalt waar u lang plezier van zult beleven. Behalve werkbroeken tot op de taille kunt u bij ons ook diverse overalls kopen. Deze kunt u met onderkleding dragen, maar ook zonder. Werkbroeken kopen doet u online bij BTN de Haas! Bij ons profiteert u van lage prijzen en persoonlijke service!

Werkbroeken Groningen

Voor werkbroeken Groningen moet u bij BTN de Haas zijn! Sinds jaar en dag zijn wij in het Noorden dé groothandel op het gebied van werkkleding, agrarische, veeteelthouder, akkerbouwer, hovenier, zzp´er en loonwerker producten. U kunt bij ons de werkbroeken online bestellen, maar wilt u het liever eerst passen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel! Daar staan onze gespecialiseerde medewerkers klaar om u te helpen. Bestel uw werkbroeken online of in onze winkel en maak gebruik van onze expertise op het gebied van werkbroeken Groningen. Of kom langs in onze winkel in Groningen en laat u adviseren door één van onze gespecialiseerde medewerkers!