Winter werkkleding

Als agrariër, hovenier of klusser werkt u veel buiten. In de winter is het belangrijk dat u zich warm aan kleedt. Met de winter werkkleding van BTN de Haas kunt u deze winter zonder kou gewoon buiten blijven werken, want in ons ruime assortiment vindt u onder andere mutsen, handschoenen, thermokleding en winterpetten. Met de winterpet blijven uw oren gedurende de winter warm. De pet beschikt over oorflappen die eventueel ook boven de pet vastgezet kunnen worden. Boven de thermokleding kunt u een van onze werkbroeken dragen. Wij hebben voor verschillende beroepen de geschikte broek! De broeken en winter werkkleding zijn mooi te combineren met de werktruien uit ons assortiment. De truien zijn in de maten S t/m 5XL verkrijgbaar en zijn van een hoge kwaliteit. Naast de hoge kwaliteit heeft de kleding van een modieus uiterlijk. Hip en modieus aan het werk met de winter werkkleding van BTN de Haas!

32 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Winter werkkleding – handschoenen

Wanneer u veel aan het werk bent met uw handen in de buitenlucht is het belangrijk dat u deze warm houdt. Dat kan met onze winter werkkleding - handschoenen. De zwart, antraciet of navy kleurige handschoenen zijn voorzien van een thinsulate voering, waardoor ze extra warm zijn. Door de gebreide stof hebben ze een modieuze uitstraling en kunnen ze ook in het dagelijks leven worden gebruikt. Bent u als veeteelthouder, akkerbouwer of hovenier veel buiten? Dan zijn onze thermo handschoenen ideaal voor u. Door de zachte polysterstof blijven uw handen warm en kunt u gewoon uw werk blijven doen! Bekijk ons ruime aanbod van winter werkkleding – handschoenen bij BTN de Haas.

Winter werkkleding kopen

Wilt u voordelig winter werkkleding kopen? Dat kan via onze site of in onze winkel in Groningen! Onze gespecialiseerde medewerkers staan daar voor u klaar om u advies te geven welk kledingstuk geschikt is voor uw beroep. Naast onze winter werkkleding hebben wij ook werkjassen in ons assortiment, die voor elk seizoen geschikt zijn! De jassen zijn in veel verschillende kleuren en maten. Wij kunnen groothandelsprijzen voor u als bedrijf, ZZP’er of particulier hanteren. Daardoor hebben al onze producten een lage prijs, maar ook hoge kwaliteit! Voor vragen over onze kleding kunt u altijd contact met ons opnemen. Winter werkkleding kopen doet u voor een scherpe prijs bij BTN de Haas!