Wit zeil

Voor een goede bescherming van uw spullen tijdens een verbouwing tegen slechte weersomstandigheden gebruikt u een wit zeil. Daarnaast biedt het meerdere functies zoals het dienen als ondergrond, of voor het creëren van een wind-, en waterdichte overkapping tijdens een feestje. Het zeil wordt gekenmerkt door zijn multifunctionaliteit en kwaliteit. Er zijn verschillende diktes van het witte zeil te verkrijgen namelijk:

  • Wit zeil van 100 gr/m2;
  • Wit zeil van 150 gr/m2;
  • Wit zeil van 250 gr/m2.

Het dunste zeil is spatwaterdicht en is bestendig tegen scheuren. Dit zeil is geschikt voor het maken van een afscheiding of wanneer u materialen wilt afdekken in bijvoorbeeld uw garage. De middelste dikte is compleet waterdicht en daarom ideaal om in de buitenlucht materialen af te dekken. Het sterkste, dikste zeil is ideaal voor verschillende doeleinden. U kunt het gebruiken voor het afdekken van een dak tijdens een verbouwing, maar ook als ondergrond van uw tent tijdens een vakantie. Vanwege de UV-bestendigheid van dit zeil heeft het een lange levensduur. Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

35 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

35 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Wit zeil met ogen

Voor een optimale bescherming van uw materialen gebruikt u ons wit zeil met ogen! Het zeil is voorzien van aluminium ringen om de meter en is hiermee gemakkelijk te bevestigen met bijvoorbeeld kabelbandjes. De kleden zijn beschikbaar in de afmetingen 2x3 tot en met 15x20 meter en variëren in dikte van 100 tot en met 250 gram. Het is vervaardigd uit polyethyleen wat ervoor zorgt dat het doek sterk is, en bestand is tegen chemicaliën, zuren en oplossingsmiddelen. Bij BTN de Haas vindt u louter kwalitatieve producten tegen een voordelige prijs!

 

Wit zeil kopen

BTN de Haas levert enkel kwalitatieve producten en altijd tegen scherpe prijzen. Als u graag wit zeil wilt kopen dan hebben wij een uitgebreid assortiment waaruit u kunt kiezen. De doeken zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en diktes, en kunnen voor verschillende doeleinden dienen.

Wanneer u vragen heeft over de dekkleden, kunt u altijd contact opnemen met de deskundige klantenservice waar vakkundig personeel klaar staat om al uw vragen te beantwoorden. Bent u juist op zoek naar een andere kleur zeil? Bekijk dan ons volledige aanbod afdekzeilen en dekkleden!