Zitmaaier mulch

Als u uw gazon regelmatig maait en bovendien het gras gezond wilt houden, is een zitmaaier met mulch een praktische keuze. Tijdens het maaien worden de grasresten direct fijngemalen en aan de zijkant uitgeworpen. De aldus verkregen mulch biedt verschillende voordelen:

  • Uw gazon houdt beter vocht vast waardoor het gras minder snel uitdroogt.
  • De groei van onkruid wordt enorm afgeremd.
  • De mulch dient als natuurlijke voedingsstof voor het gras.

Desgewenst kunt u bij een zitmaaier de mulch functie uitgeschakeld houden. Dit kunt u bijvoorbeeld doen als het gras niet ruig is of hoog staat. In het assortiment van BTN de Haas treft u machines aan van gerenommeerde merken als Husqvarna, Castelgarden en McCulloch. Ook een onderhoudsbeurt van uw machine, zoals motorolie, brandstoffilters en luchtfilters bent u bij ons aan het juiste adres. Met een zitmaaier met ingebouwde mulch maait u uw gras op de door u gewenste hoogte af en blijft uw gazon in optima forma! Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Zitmaaier mulch kopen

BTN de Haas is de winkel voor agrariërs en mensen met een groot gazon. Bij ons kunt u een zitmaaier met mulch kopen die is uitgerust met een grote tankinhoud en zuinige, krachtige motoren. Zo kunt u in een comfortabele zit lange tijd ononderbroken uw gazon maaien en snel resultaat boeken. Zoekt u een uiterst wendbare zitmaaier met mulch? Kies dan voor een Husqvarna met een geïntegreerd U-cut maaisysteem. Dit stelt u in staat erg scherpe bochten te maken, zodat u gemakkelijk alle gewenste plekken kunt bereiken. In onze winkel kunt u een zitmaaier met mulch kopen die over de door u gewenste maaibreedte beschikt. Zo kunt u kiezen voor verschillende maaibreedtes:

  • 85 cm
  • 95 cm
  • 103 cm

In onze webwinkel kunt u ook terecht voor andere erf en tuinmachines, zoals bosmaaiers en trimmers om de randjes bij te werken of bladblazers en heggenscharen. Een zitmaaier met mulch kopen of bijbehorende brandstoffen bestellen doet u eenvoudig en snel bij BTN de Haas. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers graag voor u klaar met passend advies!