Keurmerken
Kwaliteit kun je meten

Bij BTN de Haas vinden we het belangrijk u te voorzien van kwaliteitsproducten. Vanzelfsprekend is het dan nodig om te werken volgens de hoogste normen. 

Om dit te bevestigen hebben we ons aangesloten bij de volgende keurmerken.  

GMP+ FSA

(Good Manufacturing Practice + Feed Safety Assurance):

GMP+ FSA is een certificeringssysteem voor bedrijven die actief zijn in de diervoedersector. Het is gericht op het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van diervoederproductie. Bedrijven die GMP+ FSA-gecertificeerd zijn, voldoen aan strenge normen voor productieprocessen, grondstoffen, opslag en distributie van diervoeders om de gezondheid van dieren te beschermen en de voedselveiligheid te waarborgen.

SecureFeed

SecureFeed is een Nederlands kwaliteitsborgingssysteem voor diervoederbedrijven. Het heeft tot doel de veiligheid en integriteit van diervoeders te waarborgen. SecureFeed-certificering vereist dat bedrijven voldoen aan specifieke normen voor grondstofbeheer, productieprocessen, traceerbaarheid en monitoring om risico's te minimaliseren en de veiligheid van diervoeders te garanderen.

Witte Lijst NZO (Nederlandse Zuivel Organisatie): 

De Witte Lijst van de Nederlandse Zuivel Organisatie verwijst naar een lijst van zuivelbedrijven die voldoen aan bepaalde normen en criteria die zijn vastgesteld door de NZO. Dit kan betrekking hebben op kwaliteitsnormen, duurzaamheid, voedselveiligheid en andere relevante aspecten in de zuivelsector. Het vermelden op de Witte Lijst kan aangeven dat een zuivelbedrijf aan deze normen voldoet en mogelijk bepaalde voordelen biedt, zoals toegang tot bepaalde markten of programma's.