Over BTN de Haas

De agrarische sector beschouwen wij als onze belangrijkste doelgroep. Van melkkoe, schaap, geit, paard, vleeskoe, kip en varken tot akkerbouw, glastuinbouw, teelt, boomkwekerij, hovenier, loonbedrijf, GWW, agrarische dienstverlening en hobbyboer.
Wij zijn er trots op dat wij onze agrarische sector mogen bedienen. Dagelijks streven wij ernaar om toonaangevend te zijn op het gebied van kennis, service, kwaliteit en prijs. Dit doen we met een team van 30 enthousiaste collega’s die passie voor hun werk én de klant hebben.

Ons assortiment is zorgvuldig afgestemd op de behoefte van onze klant en bestaat uit ruim 8.000 artikelen. Deze kunnen we opdelen in de productgroepen;

- Vee & Dierhouderij
- Machine & Gereedschap
- Werkkleding & Schoeisel
- Onderhoud & Slijtdelen

In onze winkel aan de Osloweg 139 in Groningen zijn deze productgroepen terug te vinden en staan alle individuele producten fysiek gepresenteerd. Op iedere afdeling is een productspecialist aanwezig die alle vragen kan beantwoorden en graag met u meedenkt.

Internetwinkel

Uniek is onze internetwinkel waar u al onze artikelen online kunt vinden en bestellen, zodat u ook in de rest van Nederland, thuis of op uw bedrijf, kan profiteren van ons uitgebreid en scherp geprijsd artikelbestand. Ons Expeditie team verwerkt jaarlijks ruim 30.000 internetorders met een hoge uitleverbetrouwbaarheid en tevredenheidsscore bij onze klanten.

Kortom, de Agrarische sector koopt graag en met een tevreden gevoel bij BTN de Haas in Groningen.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8:00 - 17:00
Donderdag koopavond tot 21:00

Website: 7 dagen in de week, 24 uur per dag.

Gegevens

BTN de Haas
Osloweg 139
9723 BK Groningen

E-mail: info@btndehaas.nl

Tel: 050 - 5414311

KvK: 02055190 Jan de Haas B.V. (BTN de Haas)

BTW nr: NL800705592B01

Rabobank: 13.57.33.103
IBAN: NL12RABO0135733103
BIC: RABONL2U

Van bestelling tot levering

  1. Bestel via https://www.btndehaas.nl. Heeft u nog vragen over uw bestelling of producten? Neem dan contact op met onze gespecialiseerde werknemers, zij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via 050-5414311 en info@btndehaas.nl
  2. U ontvangt een ontvangstbevestiging per mail. Hierin staat precies wat u van ons mag verwachten als het gaat om levertijden.
  3. Wij verzamelen uw order in onze winkel in Groningen en verpakken deze in een doos of op een pallet.
  4. Onze transporteur Koopman Transmission haalt de kooien met pakketten op en bezorgt deze de volgende dag door heel Nederland. Van hen ontvangt u 's ochtends een indicatie van het aflevermoment.