After Sales Service

After sales service

Bij de After sales service van BTN de Haas kunt u terecht voor onderhoud en reparaties van uw elektrisch, benzine- en accu aangedreven gereedschap en machines. Alleen merken en types die bij ons gekocht zijn kunnen we in behandeling nemen. Daarnaast zijn wij ook het adres voor het onderhoud en winterstalling van uw Husqvarna robotmaaier, ook wel automower genoemd.

BTN de Haas is o.a. dealer van HusqvarnaKärcherAirpress en Hikoki waardoor wij vakkundig onderhoud kunnen plegen. Wij staan dagelijks voor u klaar, omdat wij begrijpen dat de continuïteit en daardoor de kostenbesparing van uw onderneming voor u van groot belang is.
Heeft u vragen over de service of reparatie van een machine? Stuur dan een mail naar info@btndehaas.nl

Let op! Winterbeurten worden gedaan tot 1 april.

Preventief onderhoud

Om een betrouwbare inzet van uw machine en/of gereedschap na te streven en de kans op uitval te verkleinen, adviseert BTN de Haas preventief onderhoud aan uw machine en/of gereedschap. Hiervoor kunt u bij onze After sales service terecht.

Een defect na achterstallig onderhoud is voor zowel gebruiker, als de servicemedewerker onbevredigend en levert vaak teleurstellingen op. Storingen aan een machine die preventief onderhoud genoten hebben, krijgen voorrang op de service aanvraag.

Let op: Alleen merken en types die bij ons gekocht zijn kunnen we in behandeling nemen.

Reparatie

Om u zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen bij een defect aan uw machine, is het van groot belang dat wij de machine daadwerkelijk te zien krijgen op de afdeling After sales Service. Op deze manier kunnen wij de machine zien, beoordelen, de reparatieduur en kosten bespreken en uiteindelijk repareren.

Gevaarlijke stoffen
Producten die bloot gesteld zijn aan gevaarlijke stoffen (Formaline, ontsmettingsmiddelen, zuren etc.) nemen wij uit veiligheidsoverwegingen niet aan. Wij verwachten een schoon product.

Losse onderdelen

BTN de Haas levert geen losse onderdelen voor verbrandingsmotoren, hogedrukspuiten, compressoren, elektrisch apparatuur ect. Wel hebben wij courante machine slijtdelen liggen en leveren deze uit voorraad.

Heeft u wel losse onderdelen nodig, maar zijn deze onderdelen niet-voorradig? Dan brengen wij ongeacht de orderwaarde €14,95 excl. btw aan servicebijdrage in rekening.

Winterservice

Bij BTN de Haas kunt u ook terecht voor de winterservice van uw Husqvarna automower/robotmaaier of uw Husqvarna zitmaaier/frontmaaier. De winter is namelijk de juiste tijd om onderhoud uit te voeren, zodat u het volgende seizoen het gazon weer probleemloos kunt (laten) maaien. Winterbeurten worden gedaan tot 1 april. Wilt u graag uw automower laten overwinteren? Ook dat is mogelijk in het Automower hotel van BTN de Haas.

Aanbieden ter reparatie

Heeft u een defect aan de machine en wilt u deze aanbieden ter reparatie? Kom dan langs in de winkel te Groningen of stuur het betreffende artikel op. 

Gebruik onderstaand reparatieformulier voor het opsturen van het artikel. Zonder formulier kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.

Producten die bloot gesteld zijn aan gevaarlijke stoffen (Formaline, ontsmettingsmiddelen, zuren etc.) nemen wij uit veiligheidsoverwegingen niet aan. Wij verwachten een schoon product