Door verwachte drukte is de levertijd 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Husqvarna

Van frontmaaier tot kettingzaag en van gazonmaaier tot accu-heggenschaar, Bij BTN de Haas vindt u een zeer ruim aanbod Husqvarna machines, onderdelen en gereedschappen. Wij zijn trots dat we het merk Husqvarna binnen ons bedrijf voeren, dat bekend staat om hun innovatieve en milieuvriendelijke werkwijze. Zo is de Husqvarna kettingzaag voorzien van de unieke X-TORQ-motor, die minder brandstof verbruikt. Met de machines, onderdelen en gereedschappen van Husqvarna bent u verzekerd van topprestaties en veilig gebruik. BTN de Haas en Husqvarna, ready when you are! Lees meer

van 210

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel  Lijst 

van 210

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Husqvarna tuinmachines

Kies voor hoge kwaliteit en vermogen met de Husqvarna tuinmachines van BTN de Haas! De verschillende innovatieve Husqvarna tuinmachines zijn zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik. Of u nu in bebost gebied werkt, uw erf wilt onderhouden of uw tuin verzorgen, Husqvarna biedt voor ieder onderhoud hoogwaardige machines. Zo bestaat de Husqvarna accu serie uit machines die op één accu kunnen werken. Zo kunt u verschillende tuinmachines gebruiken waar u maar één of twee accu’s voor nodig heeft. Bestel Husqvarna tuinmachines eenvoudig online bij BTN de Haas of kom langs in onze winkel en showroom in Groningen!

 

Husqvarna onderdelen

Voor verschillende Husqvarna tuinmachines hebben we bij BTN de Haas handige Husqvarna onderdelen waarmee u bepaalde delen van uw machine eenvoudig kunt vervangen, waardoor deze langer meegaat! Daarnaast vindt u bij ons ook accessoires die handig zijn bij het werk, zoals een velwig bij het zagen of een tiltang bij het snoeien. Tevens zijn er voor de zitmaaier praktische Husqvarna toebehoren, zoals een sneeuwschuif of een veegborstel. Met de verschillende toepassingen kunt u de maaier het hele jaar door gebruiken.

 

Husqvarna zaagkleding

Naast machines, onderdelen en gereedschappen vindt u bij BTN de Haas ook hoogwaardige Husqvarna zaagkleding. De kleding is zo ontworpen dat deze perfecte bescherming biedt tijdens de werkzaamheden. Maak uw keuze uit de verschillende zaagkleding, zoals:

 • Werkhandschoenen
 • Gehoorbeschermers
 • Bretels
 • Helmen
 • Veiligheidsbroeken
 • Werkjassen

Husqvarna zaagkleding is uitermate geschikt voor zaagwerkzaamheden, maar ook bruikbaar bij andere klussen. Zo beschermt u uzelf optimaal tijdens het onderhoudswerkzaamheden in bos, park of tuin.

 

Husqvarna winkel

BTN de Haas is dé Husqvarna winkel van Groningen. Kom gerust langs bij onze Husqvarna afdeling waar onze medewerkers u graag adviseren over de verschillende Husqvarna machines, onderdelen, accessoires en gereedschappen. Voor reparatie en onderhoud aan uw machine kunt u terecht bij onze werkplaats in Groningen. Zo blijft uw tuinmachine in topconditie! Bestellen van machines, onderdelen en gereedschappen is mogelijk in de webshop of bij de afdeling Husqvarna in onze winkel.

BTN de Haas en Husqvarna, ready when you are!