BoerENverstand kennisbank

BoerENverstand

In de maanden oktober en november hebben wij vier verschillende BoerENverstand video's voor u! Iedere video heeft zijn eigen thema en wordt afgesloten met een prijsvraag. Wanneer u het juiste antwoord weet op deze vraag maakt u kans op €500,- shoptegoed bij ons! Hieronder vindt u meer informatie over de video's en de linkjes waar u uw antwoord in kunt vullen. 

Video 1 - Klauwbekappen

Bekijk nu deze video

In deze video kijken we mee met een veehouder uit Raalte tijdens het bekappen.
Onlangs heeft hij een nieuwe klauwverzorgingsbox aangeschaft van Dutch Hoof Care.
In deze video laten we zien hoe hij zijn koeien bekapt en hoe zijn nieuwe box bevalt.

Video 2 - Watervoorziening

Bekijk nu deze video

Wist u dat melk voor 90% uit water bestaat?
En een koe een fijnproever is en zeer gesteld is op lekker en schoon drinkwater?
In deze video geven wij u tips omtrent het optimaliseren van de watervoorziening in de stal zodat uw vee meer water drinkt en uw melktank voller raakt.

Video 3 - Compressoren

Bekijk nu deze video

Welke compressor past het beste in uw situatie: een zuiger of een schroefcompressor?

In de provincie Drenthe duiken we in de wereld van compressoren. Op het bedrijf wordt gemolken met drie melkrobots welke draaien op een schroefcompressor van Airpress.

Video 4 - Uiergezondheid

Bekijk nu deze video

De keuze in spray- en dipmiddelen is enorm. De ene werkt verzorgend en de ander meer desinfecterend.
Daarnaast zijn er verschillende merken en prijzen.

De keuze voor het juiste middel loont. Hoe komt u erachter welk middel het beste bij uw veestapel past? We vertellen u er alles over in deze video.

Video 5 - Prijswinnaars

Bekijk nu deze video

Bent u de winnaar van €500,- shoptegoed? Kijk snel of u de winnaar bent in onze video waarin wij de prijswinnaars bekend hebben gemaakt. Iedereen bedankt voor het fanatiek meedoen met onze BoerENverstand quizzen en het kijken naar onze video's. Wij vonden het leuk samen met ervaringsdeskundigen en specialisten deze video's voor u te maken.


In de kennisbank van BTN de Haas vindt u gespecialiseerde informatie over producten en uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot de agrarische sector en het buitenleven. Aan de hand van de kennisbank bieden wij u informatie, tips en probleemoplossende adviezen aan.

Voor onbeantwoorde vragen of advies kunt u altijd contact opnemen met één van onze specialisten. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in de winkel te Groningen. De specialisten bij BTN de Haas zijn uniek in hun vakgebied en zijn in het dagelijks leven nauw betrokken met de agrarische sector. Hierdoor kunnen zij u goed adviseren en de juiste oplossing aanbieden.