Boeren Trots Nederland

Boeren Trots Nederland wil de verbinding tussen boer en burger verbeteren. Het gevoel van trots, passie en vakmanschap in de agrarische sector mag meer uitgedragen worden.

Waarom Boeren Trots Nederland?

Al een paar jaar lopen we bij BTN de Haas rond met het idee om iets (terug) te doen voor de agrarische sector. Wij zijn enorm trots op de sector en willen deze trots uitstralen middels ‘Boeren Trots Nederland’. Er wordt steeds meer druk uitgeoefend op de sector middels regels en door de maatschappij. Om de rest van Nederland te laten zien hoe mooi het boerenleven is en hoe hard er wordt gewerkt aan kwalitatief goed voedsel hebben wij ‘Boeren Trots Nederland’ opgericht.

Wat is Boeren Trots Nederland?

Boeren Trots Nederland is een non-profitorganisatie die middels onze kennis ondersteund en mede financieel gedragen wordt door BTN de Haas BV. We willen de verbinding tussen boer en burger verbeteren. Het gevoel van trots, passie en vakmanschap in de agrarische sector mag meer uitgedragen worden vinden wij van Boeren Trots Nederland. Door onze Nederlandse boeren hierbij te ondersteunen, proberen we deze verbinding te leggen.

Wat is Boeren Trots Nederland?

Wij denken de agrarische sector te kunnen ondersteunen met de kennis die wij vanuit BTN de Haas hebben van onder andere marketing en communicatie. Daarnaast willen we onze bestaande contacten inzetten voor Boeren Trots Nederland. Middels een groot aantal initiatieven willen we jullie helpen bij het promoten van deze mooie sector. Dit kan door bijvoorbeeld het geven van een Facebook workshop, het plaatsen van advertenties, het organiseren van evenementen voor boer & burger en het verspreiden van het Boeren Trots Nederland logo. Aan ideeën geen gebrek.

We hebben met dit initiatief een lange termijn visie om zo de boer nu, maar ook in de toekomst, te ondersteunen met de promotie van de agrarische sector. 

 

Sectorpromotieartikelen

Om de agrarische sector te promoten en te laten zien dat u hier trots op bent hebben wij een aantal artikelen ontworpen. Voor de opstart van Boeren Trots Nederland hebben we eerst gekozen voor stickers. Deze zullen we gaan verspreiden door heel Nederland. In de toekomst zullen wij ook vlaggen en spandoeken gaan ontwerpen, voor de verspreiding hiervan zullen we uw hulp nodig hebben.

 

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of zit u boordevol goede ideeën? Neem dan contact met ons op via info@boerentrotsnederland.nl of bezoek onze facebookpagina Boeren Trots Nederland.

 

Boeren Trots Nederland Logo