Door verwachte drukte is de levertijd 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Airpress

Bij BTN de Haas vindt u een ruim aanbod Airpress compressoren, gereedschappen en onderdelen. Het merk Airpress produceert solide en betrouwbare machines en accessoires voor de doe-het-zelver en professional. Air pressure betekent letterlijk luchtdruk. Deze druk kunt u gebruiken voor de aandrijving van uw melkrobot of stalhekken. Ook andere toepassingen zijn mogelijk, zoals het oppompen van banden en de aandrijving van luchtgereedschappen. Bekijk ons aanbod Airpress producten online! Lees meer

van 181

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

van 181

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Airpress compressor

Maak uw keuze uit de geschikte Airpress compressor voor uw toepassing. Voor het openen van stalhekken en voerkleppen is een zuigercompressor ideaal. Bij constante zware belasting heeft u een schroefcompressor nodig. Deze krachtpatser kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor de aandrijving van uw melkrobot. Wilt u graag meer informatie over welke Airpress compressor het beste past bij uw toepassing? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.

 

Airpress gereedschap

Naast compressoren vindt u bij BTN de Haas ook handig Airpress gereedschap, zoals een slagmoersleutel en popnagelset. Dit is zogeheten pneumatisch gereedschap; het wordt aangedreven door het samendrukken of uitstoten van lucht. Een aantal voordelen hiervan zijn dat de apparaten een licht gewicht hebben en niet gevoelig zijn voor temperatuurverschillen. U vindt een ruim aanbod Airpress gereedschap bij BTN de Haas, waaronder luchtsleutels.

 

Airpress koppelingen

Voor het onderhoud van uw compressor en andere machines kunt u Airpress koppelingen gebruiken. Door deze onderdelen zelf te vervangen gaat uw compressor of gereedschap langer mee. Maak uw keuze uit de verschillende koppelingen, zoals een veiligheidsventiel en aanzuigfilter. Ook vindt u in ons ruime assortiment verschillende terugslagkleppen en snelkoppelingen. Bestel al uw Airpress koppelingen eenvoudig online bij BTN de Haas!

 

Airpress winkel

Wilt u graag een compressor kopen? Dat doet u natuurlijk bij dé Airpress winkel van Groningen, BTN de Haas. Wij voorzien u van deskundig advies op het gebied van compressoren en al onze Airpress producten. Zo weet u zeker dat u de juiste aankoop doet. Kom langs in onze Airpress winkel te Groningen om het ruime aanbod zelf te bekijken. Hier hebben wij ook een werkplaats waar u terecht kunt voor reparatie en onderhoud van uw compressor of andere machines.