LET OP! Levertijd 5 werkdagen door verwachte drukte Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Hikoki Powertools

Bij BTN de Haas bent u aan het juiste adres voor de aankoop van HiKOKI Powertools gereedschap en machines, voorheen Hitachi. Het gereedschap van HiKOKI is het beste gereedschap voor elke klus! De gereedschappen en machines worden o.a. ontwikkeld op basis van de wensen van de klant. Tijdens het ontwerp wordt er rekening gehouden met veiligheid, comfort, ergonomie en inzetbaar. HiKOKI Powertools gereedschap staat voor eerste klas kwaliteit en professioneel gereedschap. Meer weten over de naamswijziging en het HiKOKI Powertools gereedschap? Lees meer

van 132

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

van 132

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

HiKOKI accuboormachine

Met een HiKOKI accuboormachine bent u verzekerd van een krachtige accuboormachine met een uitstekende kwaliteit. De accuboormachines worden als losse machine geleverd zonder accu, als machine met accu of als set i.c.m. een slagmoersleutel. Wilt u graag advies? De medewerkers van BTN de Haas helpen u graag bij het kiezen van de juiste HiKOKI accuboormachine.

HiKOKI accu gereedschap

BTN de Haas heeft een ruim assortiment met HiKOKI accu gereedschap. Zo hebben wij o.a.: boormachines, slagschroevendraaiers, slagmoersleutels, slijptollen en zaagmachines. Het accu gereedschap wordt geleverd met verschillende soorten accu’s of zonder accu. De accu’s zijn verkrijgbaar in: 18V en 36V.

Naamswijziging Hitachi

Hitachi Powertools is per 1 oktober 2018 officieel HiKOKI Powertools geworden. Met deze verandering is alleen de naam gewijzigd. Het kwaliteit en de innovativiteit is ongewijzigd gebleven. Wilt u alles lezen over de naamswijziging? Bekijk dan de pagina: HiKOKI wordt de nieuwe merknaam van Hitachi.