De nieuwe melkveehouderij catalogus is er!

Daar is hij dan, de nieuwe melkveehouderij catalogus van BTN de Haas! De 2023 versie staat weer boordevol artikelen die u niet kunt missen als melkveehouder. 

Naast ons ruime assortiment vindt u in de catalogus tips van onze melkveespecialisten Jacques, Jan-Pieter, Ruud, Wilmar en Ilse. Ook onze andere specialisten voorzien u van tips op hun eigen vakgebied. Dat zijn voor machines & gereedschappen Erwin en Johnny, voor tuin & park Johan en tenslotte Greta voor kleding, schoeisel en PBM. 

Tenslotte is de catalogus ook gevuld met uitleg en aanvullende informatie die u nodig heeft om een juiste keuze te maken. We zijn er voor u als uw kennis- en productpartner.

Bekijk hieronder de complete catalogus. 

Niet ontvangen?

Heeft u onze catalogus niet ontvangen en zou u graag wel een fysiek exemplaar ontvangen? Neem dan direct contact met ons op via info@btndehaas.nl en vermeld uw bedrijfsnaam, naam, telefoonnummer en adres. Wij nemen dan snel contact op om u te voorzien van een mooi exemplaar. 

Altijd beschikbaar en actueel

Wij hebben veel zorg en aandacht besteed aan onze catalogus en zijn er dan ook erg trots op. We realiseren ons ook dat de wereld continue in verandering is en dat er daardoor wijzigingen kunnen zijn in bijvoorbeeld prijzen en beschikbaarheid van producten. Gelukkig hebben we een uitgebreide site waar alle prijzen, voorraad en tips altijd actueel zijn. 

Wilt u direct alle producten onder de categorieën zien? Klik dan hieronder op een van de banners.