Klauwverzorging koeien

Klauwen kunnen een kwetsbare plek zijn voor koeien. Bij BTN de Haas vindt u alles voor een perfecte klauwverzorging koeien. Zo hebben wij verschillende soorten klauwlijm en toebehoren, verzorgingsproducten en voetbad- en klauwmiddelen. Klauwhygiënemiddel is ideaal voor de dagelijkse verzorging van uw koeien en bespaart een hoopt tijd. U kunt dit namelijk in een voetbad gieten, zodat de koeien alleen hun poten in deze klauwverzorging koeien hoeven te zetten. Verder kunt u er ook voor kiezen om stalstrooisel hygiënepoeder te gebruiken. Dit vindt u in ons assortiment hygiëne van de stal en omgeving.

Producten 1-36 van 104

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Klauwverzorging koe

De klauwen van uw dieren blijven in goede gezondheid met klauwverzorging koe. Zo kunt u klauwen bekappen met een hoefmes of met een hoefrasp. De mesjes zijn speciaal in een links- en rechtszijdige variant verkrijgbaar zodat de klauwverzorging aan beide kanten in orden kan worden gemaakt. Voor de verzorging van wondjes hebben wij niet alleen een universele wondspray, maar ook een spray die speciaal voor de hoeven is ontwikkeld. Voor elk onderdeel van het koeienlijf hebben wij geschikte middelen voor de hygiëne, genezing en dagelijkse verzorging. Behalve voor de klauwverzorging koe, kunt u bij BTN de Haas ook terecht voor uierverzorging en hygiëne. Wat u ook bestelt, wij zorgen voor een razendsnelle levering.

Mortellaro

Een veelvoorkomende klauwaandoening is Mortellaro. De ziekte van Mortellaro is een pijnlijke infectie, ontstaan door de Treponema-bacterie. Wilt u meer weten over de symptonen, de behandeling en preventie? Bekijk dan de informatieve pagina: Mortellaro bij koeien.