Voerbakken

In het ruime assortiment van BTN de Haas vindt u verschillende soorten voerbakken waarmee u uw dieren van voer en drinken kunt voorzien. Wij hebben onder andere voerbakken die voor drinkwater, hooi en krachtvoer gebruikt kunnen worden. Als u een voerbak zoekt die zowel geschikt is voor binnen- als buitengebruik, dan raden wij u een type aan die voorzien is van een beugel. Onze gegalvaniseerde uitvoering is een uitstekende keuze wanneer u voerbakken zoekt die stevig, roestvrij en duurzaam zijn.

Naast voerbakken voor schapen, koeien of paarden, vindt u bij ons ook hooiruiven voor deze dieren. Een hooiruif schapen kunt u zowel binnen als buiten gebruiken.

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voerbakken paard

Bent u op zoek naar water- en voerbakken voor uw paard? In het ruime assortiment van BTN de Haas vindt u verschillende maten, materialen en soorten. Als u de voerbak van uw paard wil vullen met hooi, dan is een ruif een uitstekende optie. Om een optimale levensduur te garanderen zijn onze ruifen gemaakt van verzinkt staal. In tegenstelling tot een ruif kan een voerbak van kunststof met water gevuld worden. In ons assortiment vindt u een rechthoekige waterbak met een ruime inhoud van 90 liter.

Voerbakken schapen

Ook wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige wijze om uw kleinvee te voorzien van voer en water is BTN de Haas de meest geschikte winkel. Zo vindt u in ons assortiment verschillende water- en voerbakken voor schapen. Voor het voeren van hooi bieden wij een speciale hooiruif voor kleinvee. Deze ruif kan eenvoudig bevestigd worden door de platte achterzijde. Daarnaast vindt u voerbakken in de afmetingen 1, 1,5 en 2 meter die tevens dienen als waterbakken. Om roest en krassen tegen te gaan zijn deze vervaardigd uit gegalvaniseerd staal.

Voerbakken stal

BTN de Haas levert niet alleen voerbakken voor buitengebruik, ook voor in de stal vindt u voerbakken in diverse soorten en maten in ons assortiment. Daarnaast hebben wij ook bijpassende voerbakken voor aan uw landhek. Ook voor weide afrastering, hebben wij een ruim assortiment. Heeft u nog vragen over het kopen van voerbakken voor in uw stal? Onze ervaren medewerkers hebben ruime ervaring in veeteelt en de agrarische sector en geven u graag advies op maat! Zij zorgen bovendien voor een snelle levering van uw bestelling.