BTN de Haas en het Coronavirus

Wij willen onze verantwoordelijkheid nemen in de strijd tegen de verspreiding van het Corona virus.

Allereerst willen wij de bewondering uitspreken naar al onze collega’s van BTN de Haas, die ondanks de huidige situatie, met de daarbij behorende onzekerheden, hun passie voor de sector en hun vak uitoefenen, u van alle informatie voorzien, u als klant helpen, service/reparatie verlenen en zorgen dat de orders bij u komen.  

Daar BTN de Haas als leverancier van ge- en verbruiksartikelen een schakel is in de keten van de cruciale agrarische sector, voelen wij het als onze taak alles te doen wat in ons vermogen ligt om eventuele besmettingen te voorkomen. Continuïteit is zeker in deze periode van groot belang.

Om die reden schakelen we vanaf dinsdag 24 maart over op een volledig online contact protocol.


Wat houdt dat voor u in?

  • Via onze webshop www.btndehaas.nl kunnen 24/7 de orders geplaatst worden. Via onze transporteur Koopman Transmission leveren we deze thuis bij u af.  We gaan de orders zoveel als mogelijk compleet leveren en schakelen over op een levertijd van max. 5 werkdagen.
  • Er worden geen orders geleverd naar België en Duitsland. We verzoeken u vriendelijk deze orders niet te plaatsen.
  • De aanvoer en beschikbaarheid van de voorraden zijn soms grillig. Mochten we misgrijpen, dan communiceren we dit zo snel mogelijk.
  • We zijn via de mail info@btndehaas.nl en telefoon (050-5414311) gewoon bereikbaar zoals u van ons gewend bent.
  • Mocht u in de buurt wonen, dan kunt u via onze webshop bestellen en aangeven dat de order wordt afgehaald. Wij verzamelen uw order en leggen deze klaar! 2 uur na het plaatsen van de order kunt u deze op onze afgiftelocatie aan de Osloweg 139 ophalen. Tot 14.00 nemen we deze orders aan. Wanneer u niets van ons hoort mag u verwachten dat het voor u klaar staat! (Afhalen mogelijk van maandag t/m vrijdag 8:00-17:00) 
  • Reparaties aan machines vinden alleen plaats in uiterst urgente gevallen.

Voor storingen, cruciale orders, urgentie, spoed en service blijven we bereikbaar, doch via de mail/ telefoon. We schakelen dan naar behoefte en volgens het protocol van het RIVM.

Onze fysieke winkel zal vanaf morgen, dinsdag 24 maart 08.00 uur, tot nader order voor het winkelend publiek gesloten zijn.

Boeren/bedrijven! Jullie kunnen op ons rekenen, wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de benodigde orders bij jullie komen en vragen uw begrip voor deze keuze in deze bijzondere tijd.  


Mede langs deze weg wenst team BTN de Haas u veel kracht en wijsheid in deze bijzondere periode!