Helm met vizier en gehoorbeschermer Functional Husqvarna

SKU
610078
€ 82,64 € 99,99
Direct leverbaar
BIJDRAGE ORDERKOSTEN
vanaf €7,95. GRATIS vanaf €175
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
PRIJS WEBSHOP IS LEIDEND
I.v.m. prijsschommelingen kan de prijs afwijken van folders
LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis. *Indien de order compleet is

Helm met vizier en gehoorbeschermer Functional Husqvarna, beschermt uw hoofd, gezicht en gehoor tijdens snoei-, tuin- en kapwerkzaamheden in uw tuin, omgeving of bos.

Met de helm met vizier en gehoorsbeschermer van Husqvarna bent u goed beschermd.

De opvallende oranje helm van Husqvarna heeft een complete uitrusting voor mensen in de bosbouw of tuin. Ideaal om te dragen tijdens het bosmaaien of zagen bijvoorbeeld.

De helm is voorzien van een nieuwe UltraVision vizier. Het geeft u de juiste bescherming, doordat het sterk en stevig materiaal is en het geeft u nog steeds goed zicht, doordat er weinig lichtinval binnenkomt.Daarnaast is de helm voorzien van gehoorbescherming met een optimale bescherming. De kussens sluiten goed aan op uw oren. Als u ze niet wilt gebruiken, dan kunt u ze gemakkelijk omhoog draaien.

 De binnenkant van de helm heeft een 6-punts harnas van textiel. Deze kunt u in drie stappen verstellen, zodat u een andere diepte krijgt. De helm is voorzien van een nekband, die u ook kunt aanpassen aan de vorm van uw hoofd. U kunt de helm verstellen in de maten 53 t/m 64.

 De totale helm voldoet aan een aantal normen:

  • Helm: EN 397 Industriële veiligheidshelmen
  • Goedgekeurde temperatuur -40 °C
  • Gehoorbeschermer: EN 352-3 Gehoorkappen met helmbevestiging, SNR = 27 dB9A)
  • Vizier: EN 1731:2006 Oog- en gelaatsbescherming uit geweven metaaldraad voor industrieel en niet industrieel gebruik tegen mechanische gevaren en/of hitte
Meer informatie
EAN7391883636596
MerkHusqvarna
KleurOranje