Compressor onderdelen

Wilt u uw compressor gebruiken om bijvoorbeeld gereedschap aan te drijven? Dan heeft u passende compressor onderdelen nodig. Wij hebben een aanvullend assortiment met onderdelen dat goed bij ons aanbod van Airpress compressoren past. Naast compressor onderdelen, hebben wij ook luchtslangen en luchtgereedschap, zoals luchtsleutels, blaaspistolen, nietjes en spijkers. U vindt bij ons ook verfspuiten en originele Airpress manometers. U kunt zelf uw pakket compressor accessoires samenstellen en eenvoudig online bestellen!

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Airpress onderdelen

BTN de Haas is dealer van Airpress en heeft daarom ook een ruim assortiment met Airpress onderdelen. Bent u op zoek naar bepaalde Airpress onderdelen voor u compressor en u wilt graag advies? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen of langs komen in de winkel te Groningen.

Compressor olie

Om de levensduur te verlengen en de prestaties optimaal te houden, is het gebruik van compressor olie van groot belang. Bij BTN de Haas hebben we meerdere soorten compressor olie, zowel voor een schroefcompressor als zuigercompressor.

Drukschakelaar compressor

Een onmisbaar onderdeel is een drukschakelaar voor de compressor. Dit is namelijk de startknop voor iedere klus. Bent u op zoek naar een drukschakelaar compressor? BTN de Haas heeft types voor 230V en voor 400V.