Karcher stofzuiger

Bij BTN de Haas vindt u een sterke Kärcher stofzuiger voor zowel thuisgebruik als voor professionele doeleinden. Het Duitse merk bestaat al sinds 1935 en is tegenwoordig een van de grootste spelers in de reinigingsindustrie. De innovatieve producten worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Naast de Kärcher stofzuiger vindt u ook veegmachines. Zo kunt u als werkgever niet alleen uw bedrijfspand, maar ook het erf, de schuren, de stoep en straat schoonhouden. Bekijk direct ons ruime professionele stofzuiger aanbod!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kärcher nat en droog

Met een multifunctionele Kärcher nat en droog zuiger maakt u eenvoudig alle oppervlakken in en rond uw huis of bedrijf schoon. Alle soorten vuil verwijdert u snel. BTN de Haas heeft meerdere stof- en waterzuigers in het assortiment. Zo vindt u altijd de juiste Kärcher nat en droog zuiger voor uw situatie. Weet u niet welk apparaat het meest geschikt is voor u? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.

 

Kärcher WD6

Als u op zoek bent naar een krachtige, multifunctionele alleszuiger, is de Kärcher WD6 bijzonder geschikt. Met deze stof- en waterzuiger verwijdert u eenvoudig het meest hardnekkige vuil. De alleszuiger laat zowel nat, droog, fijn en grof vuil verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het filter maakt u eenvoudig schoon met de ingebouwde reinigingsfunctie zodat u niet met het vuil in aanraking komt. De Kärcher WD6 is een hoogwaardige stof- en waterzuiger die geschikt is voor bijna iedere klus!

 

Kärcher stofzuiger kopen

Bij BTN de Haas kunt u gemakkelijk online een Kärcher stofzuiger kopen. U vindt dit hoogwaardige product in ons ruime assortiment. Een Kärcher apparaat is voor zowel particulieren als zakelijke klanten bijzonder geschikt. U kunt bij ons direct uw stofzuiger accessoires mee bestellen als u besluit een Kärcher stofzuiger te kopen. Zo heeft u snel een complete schoonmaakset in huis!