Koelvloeistoffen, antivries & ruitenwisservloeistof

Als u de ruiten van uw auto, vrachtwagen of landbouwvoertuig met ruitenwisservloeistof goed schoonhoudt, heeft u beter zicht. Daarnaast voorkomt u hiermee dat water op de ruit vastvriest. Bij BTN de Haas kunt u ruitenwisservloeistof niet alleen in zuivere vorm, maar ook als concentraat bestellen. Het voordeel van een concentratie is dat u deze zelf kunt aanlengen met water voor het door u beoogde effect. Als het vriest heeft u relatief meer concentraat nodig dan in warme seizoenen. Daarom adviseren wij u rekening te houden met de verwachte buitentemperatuur:

  • Zomer: 1 deel ruitenwisservloeistof op 5 delen water
  • Minimum temperatuur -15 graden: 1 deel ruitenwisservloeistof 2 delen water
  • Minimum temperatuur -25 graden: 1 deel ruitenwisservloeistof op 1 deel water

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ruitenwisservloeistof bijvullen

Als u gebruik maakt van een schenktuit of een schenkkan is ruitenwisservloeistof bijvullen eenvoudig. Wij hebben onder andere trechters met een flexibele tuit die bijzonder praktisch zijn als u een moeilijk te bereiken waterreservoir zonder morsen wilt aanvullen. In de winter kunt u na het bijvullen van de ruitenwisservloeistof met een antivriesmeter nameten hoe goed uw vloeistof tegen bevriezing beschermt. Naast ruitenwisservloeistof hebben wij smeermiddelen & vetten in het assortiment. Daarmee blijven uw voer- en werktuigen in optima forma!

Ruitenwisservloeistof kopen

BTN de Haas is de winkel waar u alles kunt kopen voor uw agrarische onderneming. Ruitenwisservloeistof kopen doet u bij ons voordelig als concentraat in een 1 of 5 liter verpakking, of in een handige kant-en-klare 5 liter verpakking. Onze klantenservice vertelt u graag meer over onze producten en het praktische gebruik daarvan. In ons ruime aanbod kunt u naast ruitenwisservloeistof kopen ook tuinmachines bestellen. BTN de Haas zorgt voor een snelle levering!