Husqvarna loopmaaier kopen

Voor een optimaal onderhoud van uw gazon kunt u er voor kiezen om een Husqvarna loopmaaier te kopen. BTN de Haas heeft verschillende type loopmaaiers met accu-, benzine en elektrische aandrijving. De voor- en nadelen kunt u lezen op de informatiepagina: Husqvarna grasmaaier: Welke grasmaaier is geschikt voor u?

Biij uw keuze is het van belang dat u goed kijkt wat de grootte van uw gazon is. Op basis hiervan bepaalt u welk vermogen de grasmaaier moet hebben, hoe groter uw gazon hoe meer vermogen het apparaat nodig is. Ook voor loopmaaier onderdelen en toebehoren bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u graag de randen van uw gazon ook goed bijwerken? Bekijk dan eens onze grastrimmers.

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grasmaaier elektrisch of benzine

Heeft u een mooi gazon en wilt u dit ook graag strak houden? Kies dan voor een elektrische grasmaaier of op benzine. Het is van belang dat u kijkt hoe groot uw gazon is, op basis daarvan kunt u kijken hoeveel vermogen u nodig heeft voor het maaien van uw gras. Een grasmaaier op benzine combineert het snoerloos maaien met de prestaties van een maaier op netstroom. Twijfelt u over de keuze? U kunt altijd contact op nemen met onze deskundige klantenservice die u van advies op maat voorziet. Ook kunt u langskomen bij onze fysieke winkel in Groningen voor een persoonlijk gesprek met ons vakkundig personeel.  

Grasmaaier accu

Geniet van een optimaal werkcomfort met een grasmaaier met accu. In ons assortiment vind je verschillende typen accu grasmaaiers met verschillende accu’s. Het aandrijfsysteem kan verschillen in een duwmodel of zelfrijdend. Blijven er na het maaien van het gras nog randen met gras staan waar u met uw maaier niet bij kunt? Gebruik dan een bosmaaier van BTN de Haas!