Zitmaaier kopen

Wilt u graag een Husqvarna zitmaaier kopen? Dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment met twee soorten zitmaaiers: een frontmaaier of een tuintractor. Een frontmaaier heeft het maaidek aan de voorzijde en een tuintractor onder de machine. Wilt u graag meer weten over het verschil voordat u een zitmaaier gaat kopen? Bekijk dan eens de informatiepagina: Zitmaaier kopen: Tuintractor of frontmaaier?

Bijna alle zitmaaiers worden aangedreven door benzine. Ook voor brandstof, olie en smeermiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Meer weten over Husqvarna zitmaaiers?

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Husqvarna zitmaaier kopen

Bij BTN de Haas vindt u louter kwaliteitsproducten, zo ook wanneer u geïnteresseerd bent om een Husqvarna zitmaaier te kopen. Deze maaiers staan bekend om comfort, efficiëntie en multifunctionaliteit. Kenmerkend is de pure Zweedse klasse die de apparaten uitstralen. Dankzij het unieke stuursysteem van de Husqvarna zitmaaier kunnen de achterwielen onder de machine draaien. Daardoor hebt u veel meer manoeuvreerruimte en rijdt u gemakkelijk om obstakels heen. Het maaidek van alle frontmaaiers bevindt zich aan de voorkant. Zo heeft u een goed overzicht van uw werkterrein, kunt u eenvoudig randen maaien en de hoeken meenemen. Blijven er toch randen staan waar u niet goed bij kunt? Bekijk dan ook eens ons bosmaaiers assortiment.

Zitmaaier kopen online

Bij BTN de Haas kunt u eenvoudig vanuit uw eigen huis een zitmaaier kopen online in onze webwinkel. Heeft u vragen over het aanschaffen van een zitmaaier? Onze deskundige klantenservice staat altijd voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. U kunt er ook voor kiezen om langs te komen in onze fysieke winkel waar vakkundig personeel klaar staat om samen met u te kijken wat de meest geschikte zitmaaier voor u is. Bij ons kunt u voordelig een zitmaaier online kopen.