Zwenkwielen kopen

Wilt u uw trolley, kar of rolcontainer gemakkelijk kunnen besturen? Hiervoor kunt u zwenkwielen kopen. Omdat deze wielen zijn voorzien van een draaisysteem kunt u eenvoudig elke kant oprijden. U vindt bij BTN de Haas ook bokwielen die niet kunnen draaien. Deze zijn handig als u de wielen alleen nodig heeft om een trolley, kar of rolcontainer heen en weer te rijden. In onze webshop kunt u een zwenkwiel kopen met wielen van 100 tot wel 300 mm hoog.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zwenkwielen kopen geremd

Voor het vastzetten van uw trolley, kar of rolcontainer kunt u zwenkwielen kopen die geremd werken. De rem zit vlak boven het wiel gemonteerd, deze bedient u eenvoudig met uw voet. Ook het bevestigen van de wielen is gemakkelijk door de meegeleverde montageplaat. De zwenkwielen met rem dragen een gewicht van maximaal 100 tot 120 kg. Bij BTN de Haas kunt u zwenkwielen kopen die geremd werken met een wieldiameter van 100 of 160 mm.

Metalen zwenkwielen kopen

Bij BTN de Haas kunt u alleen hoogwaardige metalen zwenkwielen kopen die geschikt zijn voor zowel particulier als professioneel gebruik. Naast zwenkwielen bent u bij onze winkel ook aan het juiste adres voor een nieuw kruiwagenwiel of een kruiwagen band. Door deze onderdelen op tijd te vervangen, gaat uw kruiwagen langer mee. Kies er voor uw kruiwagen onderdelen en metalen zwenkwielen te kopen bij BTN de Haas. Wij zorgen voor een snelle levering!