Spanbanden

U kunt uw lading veilig vervoeren door gebruik te maken van spanbanden. Deze vindt u in het uitgebreide assortiment van BTN de Haas. Wij hebben banden in diverse afmetingen en met een verschillende maximale trekkracht. Of u nu met een kleine laadkar rijdt, of met een aanhanger vol strobalen de weg op gaat, wij hebben passende spanbanden. Zo komt uw lading altijd veilig aan op de plaats van bestemming!

Producten 1-36 van 60

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Spanbanden met ratel

Losse lading zet u eenvoudig vast met onze sterke spanbanden met ratel. De ratelgesp helpt u bij het stevig aantrekken van de band. Zo krijgt uw lading geen kans om te schuiven en voorkomt u onveilige situaties. Onze spanbanden met ratel zijn verkrijgbaar in verschillende lengte- en breedtematen. Welke band het beste is voor u, hangt af van het materiaal dat u wilt vervoeren. Welke band u ook kiest, u kiest bij BTN de Haas altijd voor hoogwaardige producten!

Spanbanden gebruiken

Als u uw spanbanden gaat gebruiken, is het belangrijk dat u deze goed controleert op eventuele beschadigingen. U kunt spanbanden niet zonder bescherming over scherpe hoeken en randen trekken. Doet u dit wel, dan kunnen de banden beschadigen en hun stevigheid verliezen. Om uw lading zo strak mogelijk vast te zetten, dient u de banden zo goed mogelijk te verdelen. Op deze manier wordt ieder onderdeel van uw lading stevig vastgezet. Wilt u meer informatie over hoe u veilig spanbanden kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Goedkope spanbanden

U bent bij BTN de Haas aan het juiste adres als u op zoek bent naar goedkope spanbanden. Onze scherpe prijzen doen echter niets af aan de kwaliteit van onze producten. Wij verkopen alleen hoogwaardige artikelen van topmerken. Zo weten we zeker dat u jarenlang plezier zult hebben van uw aankopen. Naast goedkope spanbanden, kunt u ook sjorbanden kopen bij ons. Wij hebben alles in huis om uw ladingen veilig te kunnen vervoeren!