Bouwradio's

Wilt u tijdens het klussen of het werk graag naar muziek luisteren? Maak dan gebruik van een bouwradio. Een bouwradio kunt u aansluiten op netstroom, maar kan ook werken met behulp van batterijen. De bouwradio's bij BTN de Haas kunnen tegen een stootje, stof en vuil. Daarnaast zijn ze ook nog eens beschermt tegen (spat)water, zodat u er ook buiten mee kunt werken. 

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Perfectpro

Bij BTN de Haas hebben we o.a. bouwradio’s van het merk Perfectpro. Dit merk staat voor professionele bouwradio’s en is hier ook uniek in gespecialiseerd. Een Perfectpro bouwradio is zeer eenvoudig te bedienen, gaat mee met de nieuwste technieken en heeft een uitzonderlijke ontvangst- en geluidskwaliteit.

Dab bouwradio

Een Dab bouwradio, ook wel dab+ genoemd, is de toekomst van de radio’s en zal steeds meer en meer nagestreefd worden. DAB, zijn digitale radio uitzendingen waar alle populaire, publieke en commerciële zenders aan deel nemen. Het verschil met FM radio is een uitstekend ontvangst, een beter geluid, nog meer zenders, meer bedieningsgemak en de weergave van de naam en titel van het lied.