Miniatuurdieren

Breng de boerderij van uw kinderen tot leven met miniatuurdieren! Wij bieden u zeer gedetailleerde en realistische dieren en stallen. De meeste miniatuurdieren zijn op een schaal van 1:32, zodat ze goed bij elkaar passen. De dieren zijn gemaakt van kunststof. De stallen zijn vervaardigd uit hout en de tractoren zijn van metaal. Door deze stevige kwaliteit, gaat het speelgoed jaren mee. Bij BTN de Haas hebben we een uitgebreid assortiment miniatuurdieren en accessoires, van een varkensstal set tot een werkende windmolen! Breid uw miniatuur selectie uit met ROS miniaturen. Met de tractoren kunnen uw kinderen echt leuk gaan spelen met hooibalen en pallets. We hebben ronde en rechthoekige balen. Creëer een complete agrarische wereld met een veestal, dieren en een silo met vulling!

27 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Miniatuur boerderijdieren

Ook de echte verzamelaar kan zijn hart ophalen met onze miniatuur boerderijdieren. De dieren en accessoires zijn zo realistisch dat u zich echt op de boerderij waant. We hebben bijvoorbeeld koeien in verschillende houdingen, dat maakt uw boerderij setting zeer levendig. Deze koeien kunt u in sets van 2, 6 en 12 stuks kopen. We leveren verschillende soorten koeien zoals roodbont en zwartbont en zelfs het bijzondere Duitse koeienras Fleckvieh. Daarnaast hebben we pallets en aardappelkisten van echt hout, zodat u de kwaliteit kunt voelen. Combineer uw miniatuur boerderijdieren met Wiking miniaturen, om uw boerderijset compleet te maken!

 

Miniatuurdieren kopen

Wilt u graag miniatuurdieren kopen? U kunt uw miniatuurdieren makkelijk bestellen in onze webwinkel! Onze stallen zijn zo gemaakt dat ze goed combineren met het formaat van tractoren, dieren en andere miniatuur accessoires. We hebben bijvoorbeeld een boerderij met stal en een ligboxenstal met melkcaroussel van hout. Kies ervoor om miniatuurdieren te kopen bij BTN de Haas, wij bieden u een uitgebreide service. Kom naar onze winkel in Groningen om de leuke miniaturen met eigen ogen te zien. Wij geven u deskundig advies, als u bijvoorbeeld miniatuurdieren wilt geven als cadeautje. Voor meer informatie of vragen kunt u ons telefonisch bereiken. Woont u verder weg? Bestel dan eenvoudig en snel via de webshop, wij leveren snel!