Tuinschep

In de online agrarische winkel van BTN de Haas vindt u een geschikte tuinschep voor elke klus. Deze is bij ons verkrijgbaar in verschillende afmetingen en modellen. De handvaten zijn speciaal afgestemd op langdurige en zware werkzaamheden. Zo kunt u kiezen voor een ergonomisch ontwikkelde tuinschep met D-handvat voor meer grip. Er zijn veel verschillende soorten schoppen:

  • Graanschop: De graanschop wordt gekenmerkt door het grote en gebogen blad. Enorm veelzijdig inzetbaar.
  • Ballastschop: Deze schop heeft ook een groot blad, maar dit blad is iets vierkanter.
  • Betonschop: De betonschop wordt gekenmerkt doordat het blad een rechte onderkant heeft.
  • Stalschop: Het blad van de stalschop staat bekent om de hoge opstaande randen.

Kleine en grote tuinscheppen, u vindt het allemaal in ons ruime aanbod! De deskundige medewerkers van BTN de Haas vertellen u er graag meer over

27 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grote tuinschep

Voor het grovere schepwerk is een grote tuinschep erg praktisch. Deze heeft een breed blad waar u veel aarde of kleigrond op kwijt kunt. Een grote tuinschep met een hogere rand aan de buitenkant is ideaal voor het overscheppen van uitgegraven aarde. De aarde kunt u gemakkelijk vervoeren met behulp van de kruiwagens en steekwagens, die u eveneens zeer gemakkelijk bij BTN de Haas kunt bestellen. Wilt u uw tuin bewerken dan is naast een grote tuinschep een tuinschep in kleiner formaat eveneens handig. In ons assortiment vindt u handschrepels, tuin- en platenschepjes, zodat u in de tuin overal moeiteloos bij kunt.

 

Tuinschep kopen

BTN de Haas is de online winkel waar u een tuinschep kunt kopen en andere erf- en tuinartikelen kunt bestellen. Heeft u slechts een nieuwe steel nodig voor uw schep, spade of bats? Deze bestelt u eenvoudig in gangbare afmetingen, zoals 110 of 120 cm. Een stevige tuinschep kopen doet u eenvoudig in onze winkel. In ons uitgebreide aanbod vindt u alles voor de professional die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig product. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling aan uw adres!