Snoeizaag

Wilt u alles op het erf en het land netjes gesnoeid hebben? Voor al het snoeiwerk op het land of in de tuin heeft BTN de Haas een snoeizaag of snoeischaar met het juiste ontwerp en de juiste afmetingen. Welk materiaal past het beste bij u:

  • Snoeischaar: Ideaal voor het doorknippen van takken met verschillende diktes.
  • Snoeizaag: Wanneer u takken wilt snoeien die te dik zijn voor de snoeischaar of takkenschaar gebruikt u een snoeizaag. 
  • Telescopische stelen: Met een snoeizaag met telescopische steel kunt u op hoogte werken zonder u te overstrekken! Ook snoeischaren kunt u krijgen met een telescopische armen voor een enorm bereik.


In ons ruime assortiment vindt u verschillende zagen zoals takkenzagen en inklapbare snoeizagen. Wij raden u aan om bij uw keuze rekening te houden met een gezonde, ergonomische werkhouding

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Snoeizaag inklapbaar

Het handzame formaat maakt een snoeizaag die inklapbaar is zeer gemakkelijk hanteerbaar. In opgevouwen toestand past deze in uw jaszak. Zo houdt u uw handen vrij voor andere praktische erf en tuinartikelen, die u in onze winkel eenvoudig kunt meebestellen. De snoeizaag met inklapbaar zaagblad is verkrijgbaar in een lengte van 180 of 220 mm. Bij BTN de Haas vindt u echte kwaliteitsmerken, zoals Talen Tools en Husqvarna voor een scherpe prijs.

 

Snoeizaag kopen

Onze deskundige medewerkers adviseren u graag als u een snoeizaag wilt kopen. Voor dunne takjes en twijgjes is een snoeischaar een handige keuze, terwijl voor dikkere takken een takkenzaag een betere keuze is. Als u snel en efficiënt wilt werken, komt een automatische heggenschaar van Husqvarna ook goed van pas. Deze is verkrijgbaar met accu of op benzine. Het grote voordeel van accu is dat u in geen snoeren meer nodig heeft! BTN de Haas is uw specialist voor al uw klussen in de tuin of op het land en geeft u graag advies op maat. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering van uw bestelling!