Boomzaag

Wilt u bomen en struiken op uw land of in uw tuin een flinke snoeibeurt geven? Dan bestelt u bij BTN de Haas eenvoudig een boomzaag waarmee u deze klus kunt klaren. In ons ruime assortiment vindt u verschillende snoeizagen en takkenzagen

 

Naast een boomzaag hebben wij professionele kettingzagen van het Husqvarna. Deze vindt u in onze afdeling snoeischaren en zagen. Onze winkel heeft een compleet assortiment voor wie als professional actief is in landbouw, tuinbouw en veeteelt!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Boomzaag hand

Als u aan de slag gaat met het snoeien van uw begroeiing is het belangrijk dat een boomzaag goed in de hand ligt. Wij hebben verschillende boomzagen met een stevige handgreep die uw hand omsluiten. De boomzagen hebben een telescopische steel die reiken tot wel 250 en 500 cm.Verder hebben wij compacte zagen die u gemakkelijk meeneemt, zodat u bij een ronde langs uw land afhangende takken kunt afzagen. Dit type boomzaag voor handmatig gebruik is ook in inklapbare variant leverbaar.

 

Boomzaag kopen

BTN de Haas is de winkel waar agrariërs en mensen die veel in de tuin werken een goede boomzaag kopen. Wij hebben een ruim assortiment erf- en tuinartikelen van hoogwaardige kwaliteit die gemakkelijk te hanteren zijn. Bijlen en kapmessen in verschillende afmetingen bestelt u bij ons eenvoudig online. Als u vragen heeft, helpt onze deskundige klantenservice u graag om een boomzaag te kopen die aan uw wensen voldoet. Verder kunt u rekenen op een snelle levering van uw bestelling!