Snoeischaar kopen

Bij BTN de Haas kunt u voor een scherpe prijs een goede snoeischaar kopen. In ons ruime assortiment vindt u snoeischaren voor het bijwerken van bloemen, struiken, takken of twijgjes.

 

Als u kiest voor een professionele snoeischaar, dan kunt u takken tot een dikte van wel 25 mm probleemloos afknippen. Hoe scherper de snoeischaar, hoe rechter en scherper de snede. Ook voor het fijnere snoeiwerk kunt u in onze winkel een geschikte snoeischaar kopen, zoals de bloemenschaar. Zo snoeit u al uw planten en struiken op de juiste wijze. Ook andere erf en tuinartikelen bestelt u eenvoudig in onze winkel.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Takkenschaar

Voor begroeiing met stevige, dikke takken is een snoeischaar niet voldoende. Om die reden kunt u in onze winkel ook een takkenschaar bestellen. Deze heeft een langer handvat met een uitstekende hefboomwerking, zodat u zonder al te veel kracht te zetten takken kunt afsnoeien. De takkenschaar is ook verkrijgbaar als losse schaar die u op een telescoopsteel kunt plaatsen. Daarmee kunt u eenvoudig op grotere hoogte werken. De telescopische takkenschaar wordt geleverd met een speciale katrol, zodat u bij het snoeien niet ver hoeft te reiken. BTN de Haas is de winkel voor de professional in landbouw, tuinbouw en veeteelt waar u een professionele takkenschaar kunt bestellen. Laat u verrassen door ons veelzijdige kwaliteitsaanbod en onze snelle levering.