Minimelker

Een minimelker is een mobiele melkmachine en is zeer geschikt voor het melken van individuele of zieke koeien. BTN de Haas heeft verschillende soorten in het assortiment. Zo hebben wij o.a. een complete minimelker met RVS emmer of kunststof emmer. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een complete melkemmer met melkstel. Naast complete minimelkers kunt u bij ons ook terecht voor onderdelen. Wilt u na het melken uw koe graag dippen of sprayen? Bekijk dan ons assortiment met spray- en dipmiddelen.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Minimelker onderdelen

Minimelker onderdelen kunnen door veelvuldig gebruik of door het toedoen van levend vee, slijten en/of kapot gaan. Vervangen van een versleten of defect onderdeel is noodzakelijk voor de werking van de minimelker. BTN de Haas heeft daarom enkele minimelker onderdelen in het assortiment, zoals een melkemmer, melkklauw en tepelvoering.

Melkemmer

Een minimelker wordt in combinatie met een melkemmer gebruikt. Een melkemmer, ook wel separatie emmer genoemd, is los te koop bij BTN de Haas. De losse melkemmer is gemaakt van hoogwaardig kunststof en past perfect op de minimelker. Daarnaast heeft BTN de Haas ook een RVS melkemmer, compleet met melkstel.