Mollenbestrijding

Wanneer u last heeft van mollen in uw gazon of akker, dan is mollenbestrijding de enige wijze om hier vanaf te komen. Bij BTN de Haas heeft u de keuze uit verschillende mollenklemmen en knalcarbid om de mollenplaag tegen te gaan! Wilt u er zeker van zijn dat de mollen niet meer terugkomen, dan is een mollenklem een uitstekende en effectieve toepassing. Wanneer u deze vorm van mollenbestrijding toepast, is de mol op slag dood waardoor onnodig lijden wordt voorkomen. De mollenklem dient u voorzichtig in de looprichting van de gang te plaatsen, het is hierbij erg van belang dat u de molshoop goed afdekt, zodat het dier geen luchtstroom of licht bemerkt. Dan kan uw plan de mol te verdrijven immers in het water vallen. Ook voor overige vormen van ongediertebestrijding bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod online! Lees meer

van 4

Foto-tabel  Lijst 

van 4

Foto-tabel  Lijst 

Mollenbestrijding carbid

Een andere effectieve wijze is de mollenbestrijding carbid, door het toepassen van deze bestrijdingsmethode blijven de mollen in leven. De ongenode gasten kunt u verjagen door een brokje carbid in de mollengang te leggen en te besprenkelen met water. Hierdoor ontstaat een gas waardoor de mollen op afstand worden gehouden. Met de mollenbestrijding carbid blijven er geen schadelijke stoffen achter in de grond. Bij ons kunt u deze carbid in een ton van 100 kilogram afnemen. Zo kunt u een lange tijd vooruit. BTN de Haas is dé agrarische groothandel, ook voor huisvesting en stalinrichting artikelen bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Mollenbestrijding winkel

Online hebben wij in onze mollenbestrijding winkel alle producten om mollenplagen tegen te gaan. Of u nu de mollen permanent wilt verwijderen, of deze in leven wilt houden en slechts wilt afschrikken, bij ons kunt u de juiste middelen afnemen. Bent u daarom op zoek naar een online mollenbestrijding winkel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of mollenbestrijding? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice of langskomen in onze fysieke winkel in Groningen. Wij staan u graag bij met advies!