ivm de Boerenkoop 3-daagse hanteren wij een levertijd van 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Koeborstels

Bij BTN de Haas vindt u verschillende soorten koeborstels. U vindt bij ons elektrische koeborstels, maar ook compacte veeborstels. De Krazzmaxx cow brush is een elektrische koeborstel met twee roterende borstels. Bent u op zoek naar een compacte koeborstel? Dan past het model van Suevia misschien beter bij u! Maar ook vindt u bij ons veeborstels die u gewoon aan de muur kunt bevestigen. Zo is er voor iedere stal een bijpassende borstel!

Een borstel op stal zorgt niet alleen voor meer comfort, maar ook wordt er ongedierte, vuil en losse haren verwijderd. Dit zorgt voor een betere huidconditie en bloedsomloop. Wanneer u tevreden koeien op stal heeft staan, zal u dit indirect terugzien in de melkgift. Een echte win-win situatie voor u en de koe! Lees meer

van 4

Foto-tabel  Lijst 

van 4

Foto-tabel  Lijst 

Elektrische koeborstel

Bij BTN de Haas heeft u keuze uit verschillende elektrische koeborstels. Wij adviseren om per 70 koeien op stal één borstel te plaatsen. De elektrische koeborstel wordt aangedreven door de koe zelf en stopt ook automatisch weer. Door dit handige systeem heeft u geen omkijken naar uw vee en kan het vee zelf beslissen wanneer het tijd is voor een heerlijke borstelbeurt. De elektrische borstels stoppen ook automatisch weer wanneer er bijvoorbeeld een staart in vast draait.

 

Koeborstels kopen?

Een koeborstel vindt u in het specialistische assortiment van BTN de Haas. U kunt de borstel gemakkelijk online bestellen en op het veebedrijven laten bezorgen. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar. De elektrische koeborstels wordt startklaar geleverd. Makkelijker kan bijna niet!