Sjorbanden

Gaat u grote goederen vervoeren op een aanhanger? Gebruik dan sjorbanden om het verliezen en beschadigen van uw spullen tegen te gaan. Bij BTN de Haas bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid sjorband assortiment, te onderscheiden in verschillende treksterktes. Onze multifunctionele sjorbanden kunt u gebruiken bij alles wat extra versteviging nodig heeft. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken ter beveiliging van grote tenten, reclameborden en decors. Of voor het optillen van zware voorwerpen. Bekijk hieronder ons uitgebreide sjorbanden aanbod!

Producten 1-36 van 55

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Sjorbanden met ratel

Wilt u uw sjorband veilig en vertrouwd spannen? Kies dan voor sjorbanden met ratel. Met behulp van een ratel kunt u uw goederen stevig vast zetten, zonder zelf al teveel kracht te hoeven zetten. Zo weet u zeker dat u veilig uw spullen vervoert. Behalve de optimale spankracht is het ook van belang dat u de sjorband met ratel kiest die past bij uw situatie. Bekijk voor de aanschaf eerst wat het gewicht van uw goederen is en wat de afmetingen zijn. Vervolgens kunt u bij de specificaties per product zien, welke het beste bij u past.

Sjorbanden kopen

Behalve sjorbanden kopen, kunt u bij BTN de Haas ook terecht voor hijsbanden en rondstroppen, waarmee u zware goederen kunt verplaatsen. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in diverse treksterktes en afmetingen zodat u deze precies kunt afstellen op uw te vervoeren spullen. Omdat wij als agrarische groothandel groot inkopen, kunnen wij onze prijzen laag houden. Daarnaast bieden we een totaalassortiment zodat u gemakkelijk en snel al uw benodigdheden in huis hebt. Daarbij geldt: vandaag besteld binnen enkele dagen in huis, tenzij anders is vermeld!