rondstrop

Wilt u op veilige wijze diverse (zware) materialen hijsen? Met een rondstrop uit het assortiment van BTN de haas kan dit eenvoudig plaatsvinden. Deze hulpmiddelen zin ideaal om in te zetten wanneer er bijvoorbeeld verhuisd dient te worden of (bouw)materialen naar hoger gelegen verdiepingen moeten worden getild. De kleur van de rondstroppen geeft aan wat de maximale veilige werkbelasting is. De paarse kan tot 1000 kg tillen, De groene tot 2000 kg, de gele tot 3000 kg en de rode tot 5000 kg. Een rondstrop lijkt op een hijsband, alleen is deze ononderbroken.

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rondstrop 1 ton

Handig om materialen tot 1000 kg te tillen, dat is de rondstrop 1 ton. Deze variant is voordelig in de webwinkel verkrijgbaar. U kunt hierbij kiezen uit verschillende varianten met een verschillende werklengte. Deze verschilt van 0,5 meter tot en met 3 meter. Een rondstrop 1 ton is ideaal te gebruiken en is voorzien van een certificaat die de veiligheid garandeert. Dit certificaat wordt meegeleverd. Ook voor spanbanden en sjorbanden bent u bij ons aan het juiste adres!

Rondstrop 2 ton

Wilt u een eenvoudig materialen tot 2000 kg tillen? Dan is de rondstrop 2 ton precies wat u zoekt. Deze rondstroppen zijn in de webwinkel verkrijgbaar met werklengtes van 0,5 meter tot en met 3 meter. De groene kleur maakt dat u deze onderscheiden kunt van de andere uitvoeringen. Wilt u advies voor u een rondstrop 2 ton koopt? Kom dan langs in onze vestiging in Groningen of neem contact op met onze deskundige klantenservice!